Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Piaggio Beverly 350ie 2012 by Challenbeen  (Posjeta: 258 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Piaggio Beverly 350ie 2012 by Challenbeen
« : 15 Lipanj, 2025, 11:42:19 »
Vozilica za ovu sezonu. Malo je oštećena na desnoj strani jer je kliznuo, inače dobro vuče, model je bez ASR, ide jako lijepo, zahtjeva mali servis, servis kočnica, i pregled variomata tj prijenosa. Došao me sitno nešto, jako sam zadovoljan. Naručio sam mu odmah  Leovince Nero za 220e od frenda i našeg forumskog člana Peksy, njemu ne paše jer gubi performanse, a mi ćemo vidit jel i na mome ista stvar... nadam se da neće biti, pogotovo jer sam pri pregledu skutera vidio da ima Malossi protočni filter, pa se nadam nešto boljim performansama hhehehe
Za sad ima neki sitni problem sa kočnicama, ili pumpica nije dobra ili fali ulja, to se nadam da ću pogledati uskoro, tj što prije, jer mi se do sad nije dalo pregledati (treba skidati vizir i svašta nešto) mislio sam prvo da je do pločica, ali kad sam skinuo čeljusti, vidio sam da imaju dosta mesa... tako da ćemo da vidimo dalje. Još je imao jednu stvar koju sam odmah riješio putem kuci, a to je da se palila lampica narančasta čim se vozi duže od 5 min, i ulijevanjem aditiva za čišćenje injektora je i taj problem riješen, nadam se i trajno. Moram od frenda tu iz Novalje provjeriti sa njegovim bev350, da vidim jel isto vuču, jer sam do sad samo bev350 vozio sa multivarem i to je išlo dosta bolje, sad je nekako "trom" za svoje 34 ks...

Piaggio Skipper ST 125 2003g **Project**
Gilera Runner ST 125 2011g **Project**
Piaggio Beverly ST 350ie 2012g **Daily**

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Odg: Piaggio Beverly 350ie 2012 by Challenbeen
« Odgovori #1 : 17 Lipanj, 2025, 21:00:28 »

Naručio prve servis dijelove, nažalost, ulje i filter ulja nisam mijenjao jer je netko provrtio imbus navoj, tako da trebam novi čep kartera... tek onda mogu izlit ulje tj izbit ga i servisirati kako treba...
Filter zraka sam promijenio kao i novu svjećicu, bolje pali i zdravije na leru radi...
Također je palo i prvo pranje, te gledanje i kemijanje gdje ću montirati Quadlock ... ovaj puta bi mogao to biti pravi izazov...
Piaggio Skipper ST 125 2003g **Project**
Gilera Runner ST 125 2011g **Project**
Piaggio Beverly ST 350ie 2012g **Daily**