Evo vec neko vrijeme sam na forumu i prije pocetka predstavljanja mog skutera da se prvo zahvalim svim clanovima foruma na pomoci i ljubaznosti jer da nema ovog foruma sigurno se ne bi odvazio sam upustiti se u ovo u sta jesam, vozim NRG Power 2006godiste.Kod mene je motor trecu sezonu evo i kupio sam ga u ok stanju ali sam imao udes, te je tu skuter otisao u tri lijepe sto se tice plastika a vilica i ram su dobro prosli i od tad ja muku mucim sa plastikama da ga sklopim da bude kao nekad ovo ljeto sam se ozbiljnije malo upustio u to dovodenje u red i dobro mi ide sve sam plastike nasao i kupio osim jedne koju sam zakrpio, otac od brata(ne znam ja mislim da je u hr. to ujak) je autolakirer tako da smo mi to zajedno kemijali nesto, djed je automehanicar tako da imam garazu, komoru za farbanje i sav potreban alat pa bio bi budala da vozim nekom drugom da mi radi to i tako se ja odlucim sam da krenem u generalku.
Prvo na red je doslo farbanje i krpljenje plastika, ofarban je u plavu boju sa mat lakom razmisljao sam o drugoj boji ali u dokumentima je plava a nemam bas zelje da mjenjam to.Prvo jedna slika prije farbanja dok sam ga vozio sa pola plastika
tu sam nesto bio ofarbao nesto nisam nesto je falilo evo sljedece slike nakon farbanja
evo ovdje na ovim slikama je ofarban i sklopljen, tu su dosle i nove obje gume continental contitwist gume su ok meni su se pokazale do sad veoma dobro zadovoljan sam a i one su mi bile jedini izbor, tu sam uzeo i novi remen, mikroremen, klizace, rolice, opruge kvacila i novi el cok. Tu se motor malo opravio isao je bolje dosta ali eto opet nisam bio zadovoljan jer sam se tu vec zarazio forumom i dovodenjem skutera u red. Vozio sam se tako a on cim se ugrije nula nista znaci vuce se sto ne prilici nrg-u ozracen opet isto tako da sam odlucio jednom za sva vremena stavit na to tacku. Lageri radilice su zujali cvlili i taman mi je to leglo da sve raskopam pa sam skupio novac narucio dijelove i danas se uz pomoc foruma bacio na posao pa da vidite sta sam uradio evo slike :
Pocetak rasklapanja
evo jos malo rasklapanja
masina je skinuta
cilindar izgleda ok ali sljedi mu busenje
glava puna hrdje nije brtvilo kako treba
karb je dosta zaprljan tako da mu sljedi temeljito ciscenje
i evo slika magneta nisam ga skinuo jer cekam radapciger sutra i on ide dole
toliko za danas sutra nastavljam sa radom nadam se da ce sve ici glatko