Nemogu vjerovat! Dal je to moguće da postoje dvije vrste remena za minarelli LC mašine na 50-kubikašima??
Jednom davno kupio Multivar i Kevlar od Malossija i motor imal dugu krajnju, nikak doć do kraja prijenosa na serijskom cilindru. Kasnije stavim novi kevlar i motor zgubi skoro 30% krajnje. Stavim kit i kupim TOP Performances vario sa remenom i motor ide opet jebeno, još i brže nego ona prva kombinacija.
I sad se stvari zakompliciravaju. TOP-ov remen se potrošil i ja trebam novi. Istog naravno nigde nema i kupim Polini kevlar. Vario se uspije raširit 80%, krajnja manja za više od 25%. Vratim stari TOP remen opet se vario raširi normalno, skoro do kraja.
Nadalje... danas odem do Auto-bila na Jarunu i uzmem Malossi X-special i nebiste vjerovali - ista stvar ko i sa polini kevlarom. Dođem kod frenda ("Malaguti F12") i skužimo da je malossi remen pola centimetra kraći. Evo i slika
http://www.box.net/shared/onodj4dduhČovjek u Auto bilu mi veli da je taj remen već neko bio vratio zbog istog problema ko i kod mene.
E sad experti, isprsite se! Da vas čujem.
Koja je tu caka? Di da kupim remen za MOJ motor??!