Tehnički kutak > Tuning skutera

Minereli - Remen

<< < (5/13) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 30 Kolovoz, 2008, 16:14:20 ---Otkad vracaju novce za potrosni materijal ako je koristen ???

--- Kraj citata ---

Čovjek prije mene je isto taj remen imal i isto ga je moral vratit jer mu je bil premali. Kutija je bila otvorena kad sam ju dobio u ruke. Vratio se drugi dan ujutro sa računom i remenom i dobio 180kn nazad.

Izgleda da su česti ti problemi s remenom koji i ja imam.

Kad bi mi bar neko znal odgovorit konkretno zakaj se tak neš događa... bilo bi super  :sad3:

Kaj nije najljepše doć u dućan i reć dobar dan, kupit remen, zamijenit i sve štima. A ne se natezat naokolo

andy:
a ovoga. jučer mi se ovo dogodilo..
išo sam kurit gumu i išlo je malo teže i samo odjednom pošto je deklo izbušeno počelo je dim bijeli bacat van iz dekla..
jel to remen se skurio ;D

igor.sb:

--- Citat: dhorvat2 - 31 Kolovoz, 2008, 16:05:42 ---BTW. kak znam da nebum opet kupil mačka u vreći? možda i TOP ima dvije dužine remena za minarelli lc...

nazvat ću sutra i pitat točno po serijskom broju koji piše na remenu i odma kupujem DVA ak imaju!

--- Kraj citata ---

imas dva remena za mina lc dugi i kratki blok

tebi treba po kodu 99.0777.0 dugi naravno  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2008, 16:26:48 ---
--- Citat: dhorvat2 - 31 Kolovoz, 2008, 16:05:42 ---BTW. kak znam da nebum opet kupil mačka u vreći? možda i TOP ima dvije dužine remena za minarelli lc...

nazvat ću sutra i pitat točno po serijskom broju koji piše na remenu i odma kupujem DVA ak imaju!

--- Kraj citata ---

imas dva remena za mina lc dugi i kratki blok

tebi treba po kodu 99.0777.0 dugi naravno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Imaš pivu!

To sam negdi čuo a nisam znal dal je to istina... Tnx!

SlowRider:
Ja imam nekoliko dugih pa ne idu do vrha da kleknes i lijepo ih zamolis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju