Tehnički kutak > Tuning skutera
Minereli - Remen
Drnda:
--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2008, 16:34:37 ---Ja imam nekoliko dugih pa ne idu do vrha da kleknes i lijepo ih zamolis.
--- Kraj citata ---
ej slow, sorry ali tek sam sada vidio oglas, evo ja ti nudim svoj motorm nije kopija gy6, ali je morini, taman imas nekih 500 km do menei eto necu ti uzeti nista od love nego onaj litar dvotaktola? jel moze?
SlowRider:
--- Citat: Drnda-1 - 31 Kolovoz, 2008, 16:37:43 ---
--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2008, 16:34:37 ---Ja imam nekoliko dugih pa ne idu do vrha da kleknes i lijepo ih zamolis.
--- Kraj citata ---
ej slow, sorry ali tek sam sada vidio oglas, evo ja ti nudim svoj motorm nije kopija gy6, ali je morini, taman imas nekih 500 km do menei eto necu ti uzeti nista od love nego onaj litar dvotaktola? jel moze?
--- Kraj citata ---
ma nema sanse, morini nije ni do koljena...
dhorvat:
--- Kraj citata ---
Možda su preuski ti remeni...
Možda to i ovisi i o variu. Jer brijem da ovaj propeler (ventilator) na variu kaj sam dobil sa TOP-om nije isti ko serijski. Bar mislim da nije.
Jesi probal ovaj remen kaj je u postu prije napisal "igor.sb"? Ta oznaka piše na mojem remenu koji je u Aeroxici.
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 31 Kolovoz, 2008, 16:47:45 ---Jer brijem da ovaj propeler (ventilator) na variu kaj sam dobil sa TOP-om nije isti ko serijski. Bar mislim da nije.
--- Kraj citata ---
e to, to cu ja ubrzo saznati jer cu usporediti malossijev ventilvar i serijski.
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2008, 16:49:51 ---e to, to cu ja ubrzo saznati jer cu usporediti malossijev ventilvar i serijski.
--- Kraj citata ---
E može, javi svakak!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju