Tehnički kutak > Tuning skutera

Minereli - Remen

<< < (4/13) > >>

igor.sb:

--- Citat: dhorvat2 - 30 Kolovoz, 2008, 15:21:03 ---Kolko je korišten?
Ja bi rado uzel, kolko je poštarina do samobora?

--- Kraj citata ---

o jeb..te smotana

u trgovini u brodu ima kosta 200kn, al ne vidim sta je problem da nazoves piccilo i kazes da ti posalju

mogu ti ja kupiti posalji 200kn + postarina 10-15 kn i posaljem ti u pon

al bolje zovi piccilo i naruci, trebo bi biti nesto jeftiniji kod njih..valjda  :dontknow:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 30 Kolovoz, 2008, 13:27:19 ---Danas mi je čovjek uredno novce vratil a ja njemu remen.

--- Kraj citata ---

Otkad vracaju novce za potrosni materijal ako je koristen ???

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 30 Kolovoz, 2008, 16:14:20 ---
--- Citat: dhorvat2 - 30 Kolovoz, 2008, 13:27:19 ---Danas mi je čovjek uredno novce vratil a ja njemu remen.

--- Kraj citata ---

Otkad vracaju novce za potrosni materijal ako je koristen ???

--- Kraj citata ---

od danas ;P

pa sta, i onako ce uvaliti nekome tko dođe na tjuniranje  :laughing7: :laughing7:

2TDottore:
Fakat.Kaj filozofiras.Uzmi remen od covjeka ili ga naruci kod piccila.Postarina ti je negdje oko 50kn mislim ili ak ti se da zaletimo se skuterima do SB ili ST. :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 30 Kolovoz, 2008, 17:45:10 ---Fakat.Kaj filozofiras.Uzmi remen od covjeka ili ga naruci kod piccila.Postarina ti je negdje oko 50kn mislim ili ak ti se da zaletimo se skuterima do SB ili ST. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Sestro, ne zaje...! Složi si skuter da ide bolje od mojeg i onda se javi  :toothy9:

Sa serijskim spuhom koji ima skoro 50 hiljada i pohabanim remenom i sa kraćim prijenosom od tebe i 17 hiljada na trofiju, opet me nemaš na krajnjoj.

Ja ti savjetujem da dofuraš tu klamotu do mene i da ti ja to složim  :icon_tongue:

BTW. kak znam da nebum opet kupil mačka u vreći? možda i TOP ima dvije dužine remena za minarelli lc...

nazvat ću sutra i pitat točno po serijskom broju koji piše na remenu i odma kupujem DVA ak imaju!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju