Tehnički kutak > Tuning skutera

Minereli - Remen

<< < (3/13) > >>

dhorvat:

--- Citat: dhorvat2 - 29 Kolovoz, 2008, 21:00:05 ---...i uzmem Malossi X-special i nebiste vjerovali...

--- Kraj citata ---

Znam da kevlar proklizava dok se onaj tanki gornji sloj ne skine. Al svejedno, dal bi to značilo da se nemre vario raširit do kraja i da se polutke nemreju stisnut? Nemam ideje kaj da radim više.

Nek mi neko nađe di da kupim onaj TOP-ov remen kaj dođe sa variom. To bi mi trenutno najbolji potez bil. Jbg...

pitaNS:
ja kupio Stage 6 remen kad ono duzi za otprilike isto ovoliko koliko je tebi kraci...
pa s njim imam problem u startu, losiji mu je start-valjda igra ulogu sto je duzi pa dok ne udje u odnos tj dok se ne zategne....

dhorvat:

--- Citat: pitaNS - 30 Kolovoz, 2008, 13:10:17 ---ja kupio Stage 6 remen kad ono duzi za otprilike isto ovoliko koliko je tebi kraci...
pa s njim imam problem u startu, losiji mu je start-valjda igra ulogu sto je duzi pa dok ne udje u odnos tj dok se ne zategne....

--- Kraj citata ---

Trebo bi vidjet koji sam ja start imo sa tim dužim remenom... Danas mi je čovjek uredno novce vratil a ja njemu remen. Nađemo neki remen ŽNJ za minarellija i taj je bil dug kak se spada al uži za pola milimetra tak da ga ipak nisam uzel.

Neda mi se kupovat novi vario da bi dobil taj remen  :toothy9:

igor.sb:
sta si tulav naruci samo remen
jesam rekao da ima kod mene  :toothy11:

dhorvat:

--- Citat: igor.sb - 30 Kolovoz, 2008, 13:51:15 ---sta si tulav naruci samo remen
jesam rekao da ima kod mene  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Kolko je korišten?
Ja bi rado uzel, kolko je poštarina do samobora?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju