Ma pitaj boga šta činezi napišu... Budemo vidjeli kad se razradi i kad bude išlo pun gas manje - više šta će reći
Zadnja dva dana kiša, pa ja uzeo da skontam neko hlađenje motora, da mi ne cvika kao kad sam išao na tehnički.
Sad kontam ovu crvenu cijev nekako smanjiti tj. da mi ne strši tako van, vjerojatno ću skratiti dio koji ide na plastiku od hlađenja pa nekako više pod plastiku da ju ubacim ili takvo nešto, ovu mrežicu što strši van ću još saviti pa ubaciti unutra da se ne grebem na nju jer sam već poderao kožu xD Danas mi još palo napamet probušiti ovu plastiku ispod sica da zrak ide i na poklopac glave, pa sam isto sa mrežicom iskombinirao, zasad su ovi šarafići gore, al' ići će mali navojni i matice i platnice s druge strane i malo farbanja plastike jer je ovo sa jednog drugog baotiana koji je dugo stojao na suncu/kiši/snijegu.
I naravno to sve još malo dotjerati, ošmirglati rubove da budu fino zaglađeni i da bude tip top, i malo se posvetiti plastikama, dobro oprati probat zalječiti ogrebotine s malo poliranja i tako, da bude fin motorić, više nema pecanja, njiva i koje čega, čisto cestovni motorić, a za njive, šume, pecanje i sve ostalo van asfalta ide sa Tomosom
I gledao sam Koso retrovizore, sviđaju mi se jako pa bi htio i njih nabaciti uz još koji hand made detaljčić i tako... Vidim na Ebay-u ih ima iako nisu baš koso al' taj stil... za 80 kuna u raznim bojama, samo mi se ne da čekat da dođu iz čajne, jedino ako baš ne nađem tu na forumu ili njušaklu za neku razumnu cijenu, da se baš ne razilazi previše od ovih 80 kn, a ako ne onda naručujem frum čajna xD