Narode jel ima tko kakvu ideju?
Znači motor neće upaliti bez gasa, s gasom, nikako... Skinem membranu ušpricam malo goriva, upali bez problema i kad potroši to gorivo prdne... Ubacio sam 88 diznu nazad, odvrnio šaraf za gorivo podosta, šprica u karburator bez problema, al' nikako da radi normalno, vakum pumpa daje gorivo, nigjde ne vuće falš jer sam namazao sve sa totmasti i stegnio kao konj, a prije toga počistio sa skalpelom i oprao benzinom, rastavio cijeli karb očistio, ispuhao sve dizne i diznice sa kompresorom sve znači cijeli karb propuhao di god je zrak mogao ući ušao je, očistio airbox, sve isto stegnio da nigdje ne falša i ne nikako da kresne kako spada, nego tek kad mu bubnem gorivo direkt u karb i upalim radi 4 - 5 sec dok to ne sukne i amen, odvalim pun gas, gorivo šprica iz čašice kron diznu, al' nema teorije da radi kako spada bez dodavanja goriva direkt na špric.
Ima tko kakvu ideju? Jel moguće da je neš' s ventilima, skidao sam ventil deklo, gledao ventile sve je u fazi, ventili nisu stisnuti na ventil, jedino me jebe što nemam pojma di su mu mjesrni listići da naštelam sve opet :/
Stvarno ne znam, do jučer sve dobro radi, a jučer fijasko