Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Qingqi Buđenje

<< < (2/9) > >>

ivano_007:
A i ovisi koji si kit uzeo, ako si uzeo onog najjeftinijeg za 200 kuna, on ima shit karike. Većina nas je imala problema sa tim karikama, cilindar je odličan, al karike su kao od papira :sad3:

3x20 minuti na leru mu je dosta, ja sam ga razrađivao 300-injak kilometara, znači nisam mu davao full gas. Onda kad se ugrije pomalo bi mu dodava full gas i e't.

AirBoX:
Ohh pa nisam onda lud, jer su mi neki rekli kad sam rekao da 200 km planiram razraditi bez da idem preko 40 km/h a prvih 50 ne preko 30 km/h gledali me kao budalu i smijali mi se, među njima i pokoji mehaničar koji kući kao popravlja i sastavlja svoje neke jurilice tako da... Najgore kad te u početku neko uhvati hebavat i ubije te u pojam, a on je kao veliki znalac, ionako sam rekao zahebi ti te priče i radi po svom. Ako sjebeš znat ćeš drugi put zašto si shebo tako da...

BTW Kit je ovaj... Gledao da prođem jeftino a dobro xD

http://www.ebay.com/itm/80cc-47mm-Big-Bore-Kit-Chinese-Scooter-139QMA-139QMB-Znen-Baotian-Roketa-moped-/121333226183?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item1c40061ac7&vxp=mtr

ivano_007:
Nemoraš sad baš sa 30 km/h :icon_biggrin:

Al ga zagrij par minuti prije nego šta krećeš i nemoj ga iznad 50 km/h vozit tih 250, 300 kilometara. Imaš te neke procedure kako šta razrađivat, al ja se nikad toga točno ne držim + šta se radi o 4T skuteru, radi na manjim okretajima od 2T.

Nisi valjda točno od ovoga kupio? Ima samo 115 feedbackova?! ??? Al uglavnom to je taj na koji sam mislio da je, a ništa, ti smontiraj to sve pa ćemo vidit. Svima traju malo te karike, meni izdržale 1000 kilometara, sad bi baš ovih dana trebao otvoriti vidit u kakvom je stanju jer nema kompresije ni za lijek.

Pulss:
Ja kad san batini kit stavlja, ima je nekih 13tkm. Montira sve u 2 sata, dizna 85. Ulje nisan ni gleda prije ni poslin rastavljanja/sastavljanja. Cin je upalia odma pun gas do blokade. Sili nas dva plus zenska i isla vanka. Nikad taj nije vidia novo ulje, nit se vidilo na stangici, grijanje pogotovo nije vidia, o razradi da ne prican. Prosa san 5tkm u jedno lito, od tih 5tkm nekih 300km je odvozia ceste, ostalo makdam, suma i sta sve ne, a gotovo svih 5tkm smo bili nas troje na njemu. U 90% slucajeva se tocila mjesavina za motornu i traktor. Prijenos nisna ni gleda, pitaj boga jel ikad i otvaran bia. Aklumulator od auta, kurbla je bila slomljena. NIKAD, al nikad se nije dogodilo da nije tia upalit, radia ko sat. Na kraju lita san ga se rijesia i evo 10 miseci nakon, susid mig a redovito vozi, jos radi ko svicarac.

Al zato SP, kad je vani temperatura 24 onda je sve ok, al cin skoci na 25,7 stupnjeva odma probija semering pumpe vode, na 26 se raspadne pumpa vode, a na 27 se razleti akumulator. Svitla ni palit nesmis jer regler u roku 3 ipo minute napravi dimnu zavjesu. A prije nego ulijes Inino ulje u mjesavinu, moras prvo zvat Piaggia i narucit nove karike.

Infernus:
pulss carčina hahaha  :icon_biggrin:

@autoru teme...
za štelanje ventila na 50cc se preporuča 0.05mm usisni i 0.10mm ispušni. Sa 72cc se malo više grije pa bi bilo ok naštelat ih na malo veći zazor, al opet mislim da nema potrebe za 0.10/0.15.
Naštelaj na neke vrijednosti između tog.

jesi izvadio ono suženje (lulicu) na ulazu u airbox?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju