Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Qingqi Buđenje
AirBoX:
Nemam pojma... Serijska dizna je unutra i sad sam naštimao 0.75 odvrnut šarafić, testiran na full gasu, dobio sam što sam htio, boju čokolade :icon_thumright:
Motor ima dobar odaziv na gas, čak i dalje kad odjapim gas kao da se malo uguši u gorivu pa krene, na djelić sekunde onako kao da je krepo krene uspsoravat i onda povuče pravo dobro, čudan je osječaj kad te batina iznenadi kako vuče xD
Skupno napravio 120km danas u 3 navrata :)
EDIT: U ponedjeljak stiže sport/racing bregasta :)
Adam:
E taj problem imam i ja na Sanliju , kada dam gas prvo zacukne pa onda potegne i tako svaki put ... :happy6:
Neznam jel bi netko znao u čemu je to problem,,,,, :notworthy:
AirBoX:
Moje mišljenje je da kad odvrneš gas do kraja zalije sa malo više goriva i onda zacukne pa krene normalno...
Evo danas problemi, temp je 16°C. Motor ne radi nikako, upalim ga bez gasa, radi 2 - 3 sec i krepa, ako dam gas automatski se ugasi. Uspio sam ga pokrenuti, napravio sam možda 10 m i krepa, jednostavno kao da se uguši u gorivu. Sa gasom neće uopće upaliti. Podigao sam onaj vrag na iglici za jedan zarez gore, smanjivao i dodavao smjesu, al' ni da mrdne, malo se upali i odmah krepa na dodavanje gasa ili dok verglam radi, kad prestanem verglat krepa.
Gledao sam da ne vuće negdje zrak, nije ni to, normalno šprica u karb, ušpricao sam gorivo direkt u glavu i u čašicu karba, upalio je malo propuco na spuh i opet krepa ;/ Malo sam prčkao, al' nemam volje jer vani pljušti kiša i nemam svjetla previše da drndam sa diznama pregledavam crijevo od airboxa jer više nemam pojma šta je, očito bi htio da radi na zrak hebo mater svoju xD
AirBoX:
Narode jel ima tko kakvu ideju?
Znači motor neće upaliti bez gasa, s gasom, nikako... Skinem membranu ušpricam malo goriva, upali bez problema i kad potroši to gorivo prdne... Ubacio sam 88 diznu nazad, odvrnio šaraf za gorivo podosta, šprica u karburator bez problema, al' nikako da radi normalno, vakum pumpa daje gorivo, nigjde ne vuće falš jer sam namazao sve sa totmasti i stegnio kao konj, a prije toga počistio sa skalpelom i oprao benzinom, rastavio cijeli karb očistio, ispuhao sve dizne i diznice sa kompresorom sve znači cijeli karb propuhao di god je zrak mogao ući ušao je, očistio airbox, sve isto stegnio da nigdje ne falša i ne nikako da kresne kako spada, nego tek kad mu bubnem gorivo direkt u karb i upalim radi 4 - 5 sec dok to ne sukne i amen, odvalim pun gas, gorivo šprica iz čašice kron diznu, al' nema teorije da radi kako spada bez dodavanja goriva direkt na špric.
Ima tko kakvu ideju? Jel moguće da je neš' s ventilima, skidao sam ventil deklo, gledao ventile sve je u fazi, ventili nisu stisnuti na ventil, jedino me jebe što nemam pojma di su mu mjesrni listići da naštelam sve opet :/
Stvarno ne znam, do jučer sve dobro radi, a jučer fijasko
ivano_007:
--- Citat: AirBoX - 12 Srpanj, 2014, 15:45:03 ---Ima tko kakvu ideju? Jel moguće da je neš' s ventilima, skidao sam ventil deklo, gledao ventile sve je u fazi, ventili nisu stisnuti na ventil, jedino me jebe što nemam pojma di su mu mjesrni listići da naštelam sve opet :/
--- Kraj citata ---
Ventil deklo? Ventili nisu stisnuti na ventil? Neznaš di su mu mjerni listići?
Ma ako on pali kompresija je ok kao i ventili, problem je u dovodu goriva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju