Postovani forumasi, pise vam cerka Ljubise Cvetkovica iz Nisa (Cvele-ta 60 ), i sa neopisivim bolom u srcu obavestavam Vas da je moj tata preminuo 31. marta nakon duge borbe sa kancerom
![{$default_cry_smiley} :'(](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/cry.gif)
Do samog kraja je bio borac, jednom pozitivan covek, nikada mi nije dozvolio da pred njim placem i zakleo me je da se kroz zivot samo smejem i gledam pozitivno na svet oko sebe, cak i kada je najteze <3 Jedna od poslednjih zelja pre nego li ode, a koliko sam mogla u tom momentu da ga razumem ( jer vise nije mogao ni razgovetno da prica) bila je da vam se nekako obratim ( a krv ocigledno nije voda pa sam brzo provalila lozinku). Nadam se da je mnogima pomogao s tehnicke strane a ukoliko neko i zeli da mi se obrati, to svakako moze uciniti na moj privatni mejl ance1985@gmail.com jer bi meni znacilo da cujem kakvo je misljenje i utisak ostavio na sve vas. Mislim da bi mi na taj nacin bilo lakse da se suocim sa tim da je , iako je otisao, do samog kraja ostao dosledan prijatelj, pozrtvovan kolega i ''drug na drumu''. Srdacan pozdrav od mene i moje mame.
Ana Cvetkovic