Postovani forumasi, pise vam cerka Ljubise Cvetkovica iz Nisa (Cvele-ta 60 ), i sa neopisivim bolom u srcu obavestavam Vas da je moj tata preminuo 31. marta nakon duge borbe sa kancerom
Do samog kraja je bio borac, jednom pozitivan covek, nikada mi nije dozvolio da pred njim placem i zakleo me je da se kroz zivot samo smejem i gledam pozitivno na svet oko sebe, cak i kada je najteze <3 Jedna od poslednjih zelja pre nego li ode, a koliko sam mogla u tom momentu da ga razumem ( jer vise nije mogao ni razgovetno da prica) bila je da vam se nekako obratim ( a krv ocigledno nije voda pa sam brzo provalila lozinku). Nadam se da je mnogima pomogao s tehnicke strane a ukoliko neko i zeli da mi se obrati, to svakako moze uciniti na moj privatni mejl ance1985@gmail.com jer bi meni znacilo da cujem kakvo je misljenje i utisak ostavio na sve vas. Mislim da bi mi na taj nacin bilo lakse da se suocim sa tim da je , iako je otisao, do samog kraja ostao dosledan prijatelj, pozrtvovan kolega i ''drug na drumu''. Srdacan pozdrav od mene i moje mame.
Ana Cvetkovic