A teško okinut vx-125
...nepričam o tom,samo kažem da se malo spustite na zemlju,neko da na vxr-u samo ima multivar nećeš ga s nikakvim trophyem prestić,kolege su to Jandro i Broken imali svakakve setupe i znam šta pričam,znam kak im je išo skoro svaki setup koji su imali i nepričam gluposti.Ti skuteri imaju 20ks,a ti ćeš s trophyem njih prestizat,koji će biti ubijen u pojam i nećeš napravit ni 2000km jer će ti puknut karika zbog prevelikog ispuha,a na kraju taj trophy ak ima prek 11-12 konja puno sam reko.Ljudi ja to nepričam zato jer se pravim pametan nego zato jer sam sve te pi*darije prije isprobao,sad meni je žao šta je vama to teško prihvatiti.
I da,moj due+ je bio uštelan jedno kratko vrijeme prije nego šta sam sve skinuo i prodao,a ja kažem da moj aerox sad bolje ide s BB mašinom nego s tim kitom jer moj aerox ima 35 kg manje nego SR-150 serijski
..pa ono mislim da ipak ima neke razlike 35 kg nije malo.Jel sam kad imo prilike stat sa SR-150,nisam jer kod nas i ko ima baš se nevozi,to mislim kad sam due+a,ali jedan lik je imo malossi 172 AC gore i opro me ko da stojim a ne da imam midrace skut.
Tko nevjeruje nek slobodno dođe probat ili nek pita Bogusa koji se vozio ili tak nekoga ja nemam razloga lagati.