Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (167/297) > >>

sven_vx:

--- Citat: black-rox - 24 Prosinac, 2009, 18:20:12 ---Još malo pa gotovo xD a vjerovatno još nije ni počel niš delat hahaha :laughing7:

--- Kraj citata ---
koda je to vazno...motor se pomalo radi i bit ce gotov kad treba...to kaj tema nije natrpana slikama ko tvoja jbg... :frajer:

black-rox:

--- Citat: sven_vx - 24 Prosinac, 2009, 18:22:48 ---koda je to vazno...motor se pomalo radi i bit ce gotov kad treba...to kaj tema nije natrpana slikama ko tvoja jbg... :frajer:

--- Kraj citata ---
Slažem se stvarno se radi pomalo :toothy12: e da dobro si me sjetil da je prenatrpana da malo to sredim hvala :hello:

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 24 Prosinac, 2009, 18:20:12 ---Još malo pa gotovo xD a vjerovatno još nije ni počel niš delat hahaha :laughing7:

--- Kraj citata ---
nema potrebe za svadjom,Bozic je je#em mu....imam slika dijelova iz hacove radione,to sto ih ne stavljam moja stvar,istina da odugovlaci,prozirno je.... ali opet nisam ljut iako toliko čekam,vjerovali vi ili ne...

black-rox:
Pa nitko se ni ne svađa,ali j#bo ga led šta je je previše je ko da sam izrađuje radilicu cilindar i takve stvari lol :hello:

sven_vx:
tom hacu poslje ovoliko prituzbi nebi dao biciklu da mi popravi  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju