Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
steeef:
da,ima vremena..
aeroxtuning:
Obecano mi je da će sve bit gotovo i poslano mi prije Nove,ako se ni to ispostuje,onda je stvarno prešlo svaku mjeru,nije dobro sto sam ovoliko tolerantan i sto imam toliko strpljenja :nono:
klembic:
--- Citat: aeroxtuning - 23 Prosinac, 2009, 19:27:42 ---Obecano mi je da će sve bit gotovo i poslano mi prije Nove,ako se ni to ispostuje,onda je stvarno prešlo svaku mjeru,nije dobro sto sam ovoliko tolerantan i sto imam toliko strpljenja :nono:
--- Kraj citata ---
Hac tuning a? hihi.. ja sam dao frendu u ri.. ima vec al je reko da nije radio jer je ucio.. al sad ce ubrzo kit i onda saljem blokove.. koi kit ce tebi bit?
aeroxtuning:
--- Citat: klembic - 23 Prosinac, 2009, 21:02:53 ---Hac tuning a? hihi.. ja sam dao frendu u ri.. ima vec al je reko da nije radio jer je ucio.. al sad ce ubrzo kit i onda saljem blokove.. koi kit ce tebi bit?
--- Kraj citata ---
da,Hac :) ma ne brinem se nimalo ;) bit će naturpijani trophy :)
black-rox:
--- Citat: klembic - 23 Prosinac, 2009, 21:02:53 ---Hac tuning a? hihi.. ja sam dao frendu u ri.. ima vec al je reko da nije radio jer je ucio.. al sad ce ubrzo kit i onda saljem blokove.. koi kit ce tebi bit?
--- Kraj citata ---
Još malo pa gotovo xD a vjerovatno još nije ni počel niš delat hahaha :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju