Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
aeroxtuning:
U pravu ste,i blek i Sven,100 %....jbg,reko sam mu neka sve bude kako je dogovoreno i bez najmanjeg fusa,po slikama se vidi da ne fusari,ali oteze i oteze,prešlo je svaku mjeru,ali sve ide sa dogovora,nikakve prijetnje i slično
sven_vx:
ma isti k je dali sad zavrsio ili u 2mj kad se svejedno nemozes vozit...ali da je meni tako odugovlacio drugacije bi zavrsilo...
giannelli:
--- Citat: aeroxtuning - 24 Prosinac, 2009, 18:28:32 ---nema potrebe za svadjom,Bozic je je#em mu....imam slika dijelova iz hacove radione,to sto ih ne stavljam moja stvar,istina da odugovlaci,prozirno je.... ali opet nisam ljut iako toliko čekam,vjerovali vi ili ne...
--- Kraj citata ---
a isto si mogo stavit koju sliku, onak u duhu bozica. :D
men je inace zao sto si prodo onaj mhr bb, mislim imas ktm-a nrg-a i jos neki serijale tu plus punta, mogo si iz gusta ostavit onaj kit i slozit roxa, da za sp makinju nes drugo mozda posluzi? :laughing7:
aeroxtuning:
--- Citat: giannelli - 25 Prosinac, 2009, 01:43:59 ---a isto si mogo stavit koju sliku, onak u duhu bozica. :D
men je inace zao sto si prodo onaj mhr bb, mislim imas ktm-a nrg-a i jos neki serijale tu plus punta, mogo si iz gusta ostavit onaj kit i slozit roxa, da za sp makinju nes drugo mozda posluzi? :laughing7:
--- Kraj citata ---
ako nadjem dobre sp blokove to će ići na roxa,ako ne onda bb ili možda 2fast...ali kontam da bi cca 190,200 dvotaktnih kubika jelo cestu...
klembic:
--- Citat: aeroxtuning - 25 Prosinac, 2009, 01:57:52 ---ako nadjem dobre sp blokove to će ići na roxa,ako ne onda bb ili možda 2fast...ali kontam da bi cca 190,200 dvotaktnih kubika jelo cestu...
--- Kraj citata ---
daj lud si e.. kupi Stage6 R/T kit i kupi onaj Cateno Miano za bicilindro i slozi Stage12.. a ako 2Fast onda nek bude 4Fast =D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju