Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
MotoManijak:
andy nemoj se ti nist ljutit al ja il sam se salio il neznam sta.nikad nisam reko da cu metnut tolke pare u motor.
a znam da luka daje svoje novce al sam ga samo pito
gumy:
i opet tu spika s parama... dečku se ovo sviđa, svaku kunu koju zaradi će ulupat u skuter... nije tu ništa loše, i ja sam prije godinu dana takav bio, i još uvjek jesam, ak mu to nije problem neznam onda što to vama smeta.
andy:
--- Citat: gumy - 12 Kolovoz, 2009, 23:36:26 ---i opet tu spika s parama... dečku se ovo sviđa, svaku kunu koju zaradi će ulupat u skuter... nije tu ništa loše, i ja sam prije godinu dana takav bio, i još uvjek jesam, ak mu to nije problem neznam onda što to vama smeta.
--- Kraj citata ---
Tako je i nek radi šta oće.. Ja se potpuno slažem s Gumy-em.. Njegove pare, njegov problem.. :icon_thumright:
MotoManijak:
--- Citat: andy - 12 Kolovoz, 2009, 23:38:47 ---Tako je i nek radi šta oće.. Ja se potpuno slažem s Gumy-em.. Njegove pare, njegov problem.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a kad bolje razmislim i ja se slazem.pa nisu moje pare da se brinem za to
aeroxtuning:
pa evo mislio sam kupiti komplet masinu 180 sp,pa stavit na roxa....nisam htio.takodjer sam htio kupiti vxr masinu pa stavit na roxa,ni to nisam htio.htio sam i dalje zelim da ostane nadrkana 70-ica,briga me za novce.mogo sam sada vozit novi novcati z 750,ali nisam htio.htio sam imat nesto posebno i nadam se da ce mi se ostvariti.ulupao sam i previse i nije mi zao.a ti runneri mi nisu nista specijalno za voznju,ta vx/vxr nista posebno,jedino sto mi se svidja je samo makina 180 sp.ako Bog da pa da za par mjesecu budem vozio nadrkanog ktm-a ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju