Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (64/297) > >>

aeroxtuning:
vjerovali ili ne,roxa necu prodavati dok sam ziv   :)

andy:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Kolovoz, 2009, 00:06:14 ---pa evo mislio sam kupiti komplet masinu 180 sp,pa stavit na roxa....nisam htio.takodjer sam htio kupiti vxr masinu pa stavit na roxa,ni to nisam htio.htio sam i dalje zelim da ostane nadrkana 70-ica,briga me za novce.mogo sam sada vozit novi novcati z 750,ali nisam htio.htio sam imat nesto posebno i nadam se da ce mi se ostvariti.ulupao sam i previse i nije mi zao.a ti runneri mi nisu nista specijalno za voznju,ta vx/vxr nista posebno,jedino sto mi se svidja je samo makina 180 sp.ako Bog da pa da za par mjesecu budem vozio nadrkanog ktm-a ;)

--- Kraj citata ---

Respect  :headbang:
Meni je jedina mana kod roxa koja me u zadnje vrijeme iznevjerila je sic, dupe mi otpada od njega...  :laughing7:
A ovi Runneri su više ovak za duže relacije po meni ;)

--- Citat: aeroxtuning - 13 Kolovoz, 2009, 00:07:57 ---vjerovali ili ne,roxa necu prodavati dok sam ziv   :)

--- Kraj citata ---

Mislim da ni ja  :glasses9:

aeroxtuning:

--- Citat: andy - 13 Kolovoz, 2009, 00:10:08 ---Respect  :headbang:
Meni je jedina mana kod roxa koja me u zadnje vrijeme iznevjerila je sic, dupe mi otpada od njega...  :laughing7:
A ovi Runneri su više ovak za duže relacije po meni ;)

Mislim da ni ja  :glasses9:

--- Kraj citata ---
meni je sic super,mozda ti je spuzva unutra omeksala,probaj sredit to,nije skupo :)

andy:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Kolovoz, 2009, 00:12:34 ---meni je sic super,mozda ti je spuzva unutra omeksala,probaj sredit to,nije skupo :)

--- Kraj citata ---

Možda ti se to ne čini tak jer.. Kolko ti najduža ruta roxom u komadu ?  :laughing7:

aeroxtuning:
kad sam imao trophy obicni,zx i 17.5 napravio sam oko 130 km u komadu i sve 5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju