Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (62/297) > >>

MotoManijak:
ma jesja svjestan al to je sa vec abnormalno velika cifra koju je on ulozio u tog roxa

andy:

--- Citat: MotoManijak - 12 Kolovoz, 2009, 22:11:40 ---e ae jel te smijem nest pitat al se nemoj ljutit.pa jel si ti svjestan kolko si para ulupo u tog roxa.za te pare si mogo imat spa-180 ili jos bolje kupit vx-a i nabacit cilindar i prijenos od vxr-a i iso bi bolje neg taj tvoj rox a i manje bi ulozio

--- Kraj citata ---

Ti si mu se javio koji je reko da će ulupat još 20 tisuća u motor  :laughing1:.. Joj e aj okani se ovakvih tvrdnji al svatko radi šta oće sa svojim parama i svjestan je šta je mogo sve s tim parama al gušti su gušti  ::) :hello:

MotoManijak:
andy ak si ti nadrkan neiskaljuj se na meni.a ja nikad nisam reko da  cu 20 tisuca ulupat u motor

R@kija:

--- Citat: MotoManijak - 12 Kolovoz, 2009, 23:05:56 ---ma jesja svjestan al to je sa vec abnormalno velika cifra koju je on ulozio u tog roxa

--- Kraj citata ---

a gle..luka daje svoje novce za to..kaj tebe briga kolko ulaze nek slozi masinu za 100000kn..pa kaj slozil je za svoje novce ne za tvoje!!!!

je gust je vozit 70cc i znam kak je..al meni je veci gust vozit malo nadrkani vxr

andy:

--- Citat: rakitje00 - 12 Kolovoz, 2009, 23:10:42 ---a gle..luka daje svoje novce za to..kaj tebe briga kolko ulaze nek slozi masinu za 100000kn..pa kaj slozil je za svoje novce ne za tvoje!!!!

je gust je vozit 70cc i znam kak je..al meni je veci gust vozit malo nadrkani vxr

--- Kraj citata ---

POtpisujem debelo samo kak bi motomanijak shvatio neke stvari.. I nisam ja niš nadrkan.. Al imam još uvijek razg s msn-a di si pričao sve i svašta pa i ovo s 20 tisuća kuna.. kopiram tu pa se uvjeri  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju