Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (61/297) > >>

aeroxtuning:
mislio sam odmah nakon bb-a i hpc-a kupiti inenrotor polini i roost 77 i s6 vilice,pa sam odustao,neka zasad stoji kit i radilica,jer bi trebao kupiti ktm-a nekog....mislim kad bolje razmislim,imat fin skuter i je#en sm je bolje nego imat samo scoot koji letiiii,jel da? :)

ichko:
MA vazno je da imas te djelove, lecece on kad tad svakako, mada ocekujemo i sa sadanjim kitom da ide mnooogo dobro ... Srecno u nastavku , znam da se vec sve dugo radi i da neces nabrzinu, ali ipak nek sto prije izadje na ulicu :D :D

aeroxtuning:

--- Citat: ichko - 12 Kolovoz, 2009, 21:12:42 ---MA vazno je da imas te djelove, lecece on kad tad svakako, mada ocekujemo i sa sadanjim kitom da ide mnooogo dobro ... Srecno u nastavku , znam da se vec sve dugo radi i da neces nabrzinu, ali ipak nek sto prije izadje na ulicu :D :D

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:  jutros pomagao prijatelju,vadili krumpire,kad ono stize mi poruka iz rijeke da je spuh dosao i da ce biti gotov tijekom iduceg tjedna  :toothy9:

MotoManijak:
e ae jel te smijem nest pitat al se nemoj ljutit.pa jel si ti svjestan kolko si para ulupo u tog roxa.za te pare si mogo imat spa-180 ili jos bolje kupit vx-a i nabacit cilindar i prijenos od vxr-a i iso bi bolje neg taj tvoj rox a i manje bi ulozio

aerox92:
a jdei li ti svjestan da covjek voli da ima nabrijanog rox-a skoji ce da pere 180-ice i da je scooter tuning njegov ziwot??? :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju