Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (60/297) > >>

BRICKS:

--- Citat: aeroxtuning - 05 Kolovoz, 2009, 19:42:08 ---evo kako je ispao blatobran,ja prezadovoljan,sve je ravno ko svijeca :D mora se jos bacit sprickit,skinuo sam i onaj nosac ruzni od sajle,sad je clean look sto mi se jako sviđa :)

--- Kraj citata ---
lijepo lijepo

Drnda:
slike se ne quotaju,a drugo, barem napisi nesto korisno.. nego luka, jel to bila ta boja otprije pa sada samo izrezao prozore ili sto...

R@kija:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Kolovoz, 2009, 20:26:49 ---slike se ne quotaju,a drugo, barem napisi nesto korisno.. nego luka, jel to bila ta boja otprije pa sada samo izrezao prozore ili sto...

--- Kraj citata ---

LIJEPO LIJEPO...

hahahhahahah  btw. @drnda ->(jesi pijan) u svakoj temi se zalis na druge nes..os bit mod a!! AHAHHAHAHAHAHHA

aeroxtuning:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Kolovoz, 2009, 20:26:49 ---slike se ne quotaju,a drugo, barem napisi nesto korisno.. nego luka, jel to bila ta boja otprije pa sada samo izrezao prozore ili sto...

--- Kraj citata ---
to je ova je#acka plava....jbg,promijenio sam plan pa sam malo preradjivao pa ce se morati nanovo farbati istom bojom  :icon_thumright:

aeroxtuning:
sutra ocekujem zadnji disk stage6 wave,narucena ralica tnt sa nekim otvorima i sa otvorom za bocnu(mislio sam ovu dmp najskuplju ali mi nekako presvemirski izgleda),poklopac sica BCD(imam i moj homemade koji mi je extra,ali cu vidit koji mi ljepse stoji) i evo sad sebi poslao poruku da mi salje MHR big bore 77 ccm i malossi hpc  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju