Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
dino gp1:
--- Citat: black-rox - 01 Kolovoz, 2009, 21:21:19 ---Polish je solidan,ali daleko je to od gotovoga i dalje se vide rupice znači loša priprema,a naprat će sp180 par puta i sve će otić u tri pm,kupi si luka odmah kit,a ovaj trophy prodaj negdje u tri pm :hello:
--- Kraj citata ---
Black nisi baš optimist u vezi tog "trophya" koliko vidim, moram priznati da sam i ja primjetio čim su malo veće prerade u pitanjuu da to brzo ode u racku ;D
aeroxtuning:
--- Citat: black-rox - 01 Kolovoz, 2009, 21:21:19 ---Polish je solidan,ali daleko je to od gotovoga i dalje se vide rupice znači loša priprema,a naprat će sp180 par puta i sve će otić u tri pm,kupi si luka odmah kit,a ovaj trophy prodaj negdje u tri pm :hello:
--- Kraj citata ---
samo ja znam od cega su te rupice,uglavnom,to se i ne vidi.bitno da mi nema crtica kao kod rucnoh poliranja.....a trophy,vidit cemo,neka odradi svoje,pa idemo na evo 2 vjerojatno :)
aeroxtuning:
maoprije zavrsio prednju masku,spajano smolom i vunom,onda kitom sa staklenim vlaknima i inda obicnim kitom,trebam oslajfat jos malo,bacit sprickit i na farbanje,a onda unutra bad look,mislim da ce to izgledat super :)
MotoManijak:
aeroxtuning pa kad ce to upalit napokon
aeroxtuning:
--- Citat: MotoManijak - 01 Kolovoz, 2009, 22:35:13 ---aeroxtuning pa kad ce to upalit napokon
--- Kraj citata ---
a u skorije vrijeme :) plastike su mi najmanji problem,bitno da mi dodju glavni dijelovi,pa cu sve slozit i i kad bude nastelan do jaja,onda montiram plastike i ostalo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju