Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (57/297) > >>

black-rox:

--- Citat: dino gp1 - 01 Kolovoz, 2009, 21:56:46 ---Black nisi baš optimist u vezi tog "trophya" koliko vidim, moram priznati da sam i ja primjetio čim su malo veće prerade u pitanjuu  da to brzo ode u racku ;D

--- Kraj citata ---
Pa da sve šta je prekopano ode brzo u tri pm,a primjetio sam kome god slažem motor svi se žele voziti,a ne da operu tri puta neš i onda imaju cijelo ljeto zariban motor u garaži,zato ljudi ako se želite voziti kupite kit lagano samo sitnice doraditi,a ove ported by vo no to lagano odjebite nema od toga kruha,niste švabe da vam padaju pare iz džepova da kupujete svako malo nove klipove,cilindre itd,reć ću samo jedno frend ima polini evolution bez ovih sranja ported opere sve ove trophy tunedi šta reć vozi se s tim kitom već tri godine bez ikakvih problema,samo mjenja karike i to je to.......... :hello:

PROOF:

--- Citat: black-rox - 02 Kolovoz, 2009, 03:34:24 ---Pa da sve šta je prekopano ode brzo u tri pm,a primjetio sam kome god slažem motor svi se žele voziti,a ne da operu tri puta neš i onda imaju cijelo ljeto zariban motor u garaži,zato ljudi ako se želite voziti kupite kit lagano samo sitnice doraditi,a ove ported by vo no to lagano odjebite nema od toga kruha,niste švabe da vam padaju pare iz džepova da kupujete svako malo nove klipove,cilindre itd,reć ću samo jedno frend ima polini evolution bez ovih sranja ported opere sve ove trophy tunedi šta reć vozi se s tim kitom već tri godine bez ikakvih problema,samo mjenja karike i to je to.......... :hello:

--- Kraj citata ---
to dario ima na roxu?? kako onaj rox leti...

btw luka svaka ti cast......kako je vec neko reko ..bit ce jedan od najjacih roxeva u hrvatskoj....

black-rox:

--- Citat: PROOF - 02 Kolovoz, 2009, 12:41:05 ---to dario ima na roxu?? kako onaj rox leti...

btw luka svaka ti cast......kako je vec neko reko ..bit ce jedan od najjacih roxeva u hrvatskoj....

--- Kraj citata ---
Da to je na roxu od daria,kit bez ikakvih ported sranja,samo ono obrađeno koliko treba i vozi već tri godine bez problema,a pojede sva ova sranja koja se brzo razlete :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 02 Kolovoz, 2009, 12:58:04 ---Da to je na roxu od daria,kit bez ikakvih ported sranja,samo ono obrađeno koliko treba i vozi već tri godine bez problema,a pojede sva ova sranja koja se brzo razlete :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
i ti si svoj kit dirao :) meni nije bitno kad ce se razletit,moze i odma,a sto se tice novaca niko od nas ne zna koliko ko ima..... sta mislis,da cu kad zariba,skupljat pare pola godine da kupim evo? hehe :) a svabe goni u 3 pm,ima tih tatinih sinova koji tako mijenjaju cilindre,spuhove ko carape,mislis da su svi takvi....
i kad me neko bude pitao sta je na roxu,ja cu rec trophy...pa kako tako ide?a ne znam ni ja sam,eto ide,posrani kit od 1000 kn  :icon_thumright:

gokiSP:
sad je dosta spama..za prvi slijedeci spam ide hladenje..nego luka daj malo nabaci neki foto sešn... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju