Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (55/297) > >>

dino gp1:

--- Citat: aeroxtuning - 01 Kolovoz, 2009, 18:18:54 ---evo ide sigurno..... mislio sam kupiti blokove od sp-a 180 i napraviti kao gumi...ali iskreno,nekako mi je veca fora imati nabrijanu 70-icu.... mozda je nekom glupost jer je 180 2t i ne da ide nego leti...ali eto,ja sam takav

--- Kraj citata ---

Neće niti sa evom ići ništa slabije tj. ići će bolje od 180 (govorim o serijali) ali je velika razlika u trajnosti a za to si napisao da ti ne igra veliku ulogu :icon_thumright:

aeroxtuning:

--- Citat: dino gp1 - 01 Kolovoz, 2009, 18:26:19 ---Neće niti sa evom ići ništa slabije tj. ići će bolje od 180 (govorim o serijali) ali je velika razlika u trajnosti a za to si napisao da ti ne igra veliku ulogu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:)

hac:
kakvi slabije ??? i sa "trophyjem" bi trebao derat stock sp180 bez brige.......70tka ima svojih prednosti i poseban osječaj kad sa "malim" cilindrom napereš nekakav BB

..............par fotki za luku lagano......... :frajer:

aeroxtuning:
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,nemam rijeci,stvarno sam odusevljen kako izgleda,a tek felge i blokovi..... lud sam sad  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

black-rox:
Polish je solidan,ali daleko je to od gotovoga i dalje se vide rupice znači loša priprema,a naprat će sp180 par puta i sve će otić u tri pm,kupi si luka odmah kit,a ovaj trophy prodaj negdje u tri pm :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju