Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (54/297) > >>

BRICKS:
ovaj rox ce bit bomba :icon_thumright:samo tako nastavi :notworthy: :headbang: :)

dino gp1:

--- Citat: BRICKS - 01 Kolovoz, 2009, 16:59:47 ---ovaj rox ce bit bomba :icon_thumright:samo tako nastavi :notworthy: :headbang: :)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Ovo je jedan od tri (meni) najbolja roxa u hr (ostala dva su black-roxov i rox iz KKT teama)

aeroxtuning:

--- Citat: dino gp1 - 01 Kolovoz, 2009, 18:08:50 --- :icon_thumright:

Ovo je jedan od tri (meni) najbolja roxa u hr (ostala dva su black-roxov i rox iz KKT teama)

--- Kraj citata ---
heh,to si trebao mozda kad vidis sastavljenog roxa..... :P ali svejedno hvala i ne stajem ja na ovome,ici cemo dalje ;)

dino gp1:

--- Citat: aeroxtuning - 01 Kolovoz, 2009, 18:14:51 ---heh,to si trebao mozda kad vidis sastavljenog roxa..... :P ali svejedno hvala i ne stajem ja na ovome,ici cemo dalje ;)

--- Kraj citata ---

To se već sada vidi, styling za 5, setup za 4 (5 će biti kada polini evo stigne) :laughing6:

aeroxtuning:

--- Citat: dino gp1 - 01 Kolovoz, 2009, 18:16:40 ---To se već sada vidi, styling za 5, setup za 4 (5 će biti kada polini evo stigne) :laughing6:

--- Kraj citata ---
evo ide sigurno..... mislio sam kupiti blokove od sp-a 180 i napraviti kao gumi...ali iskreno,nekako mi je veca fora imati nabrijanu 70-icu.... mozda je nekom glupost jer je 180 2t i ne da ide nego leti...ali eto,ja sam takav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju