Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
DevMichele:
zar nije veci gust napravit od vx/a da gazi beverlya 500 od semafora do semafora recimo ganjao sam se na otvorenom sa beverlyem 400 i moj ide jednostvano bolje samo on ima jedno 5kmh vecu kranju
pajo:
od frenda nexus 500 krajnja je 170km po satu :icon_thumright:
fatal1ty:
--- Citat: DevMichele - 24 Svibanj, 2009, 11:38:02 ---ljudi vi stvarno imate zvjeri..jos mi se nikad nije desilo da me opere neki 50cc jos dok sam imao samo variomat na mom a pogotovo sad ...al nije mi jasno sta nije lakse uzet sp180 i vozit se na seriali a ne kupit 50cc i ulozit pun k para da bi gazio vx/a serijalu i to do 70kmh ...
--- Kraj citata ---
gle skuzit ce to svi oni jednog dana kad ulupaju pun k**ra* para isto ko i ja,gumy i tako nebrojeni drugi...
mora proć tu fazu,neki prije neki kasnije,neki odma dobe veći skuter ili motor pa to prebole jednostavno to je tak,ili imaš više skutera/motora pa te boli k**ra*,nešt od toga je..
gun_rider:
--- Citat: Ivan SP - 23 Svibanj, 2009, 21:44:48 ---ma znam ja sve to ali kažem nije ni cilj dizat nexia 500 i te šeme jer ovi skuteri to je bezveze za voziti preko 100
--- Kraj citata ---
Brale nemoj mislit da je nexus ni beverly 500 neka zvir...sa dobro naturpijanih 70ccm neki midrejs do 60-70 nema ni nexusa ni beverlyja
jer je težak i trom pun k**ra*...pokazuje zube tek nakon 90-100km/h
a ti xmax 125 i slične kobile od 2 tone...ima i serijskih 50ccm koji idu bolje od toga :toothy12:
black-rox:
--- Citat: fatal1ty - 24 Svibanj, 2009, 14:20:44 ---gle skuzit ce to svi oni jednog dana kad ulupaju pun k**ra* para isto ko i ja,gumy i tako nebrojeni drugi...
mora proć tu fazu,neki prije neki kasnije,neki odma dobe veći skuter ili motor pa to prebole jednostavno to je tak,ili imaš više skutera/motora pa te boli k**ra*,nešt od toga je..
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo sve je to fora gušt,ali jebeš ti motor koji voziš jedan dan dva dana šrafaš,a za šta za to da si pustio neki 250 za par metara,ja sjednem lipo na 4T i vozim se i uživam,2T vozim se i uživam i onda poslije svake vožnje pošaljem sve u pm jer uvijek neš treba šrafat,jedna stvar je base kit pališ voziš,a nakopani base je ko midrace problemi grije se pa neš rikne znači imaš pilu od motora s kojom se nije sigurno zaputiti nikamo dalje.......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju