Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
hac:
ja u zadnje vrijeme radim dosta tih maxija 4t i mogu reć da je to traktor u odnosu na nakopani 2t..........kod velike večine ljudi je problem što nemaju dovoljno iskustva i znanja da bi poštelali i održavali nakopani 2t........a i nakopani 2t nije baš socijala,treba redovno mjenjat potrošne djelove i tu večina ljudi ima probleme jer se vozi dok nešto ne rikne
vpucko:
ma odrzavat i mos ic s cim god os di god os :)
black-rox:
--- Citat: hac - 24 Svibanj, 2009, 14:45:00 ---ja u zadnje vrijeme radim dosta tih maxija 4t i mogu reć da je to traktor u odnosu na nakopani 2t..........kod velike večine ljudi je problem što nemaju dovoljno iskustva i znanja da bi poštelali i održavali nakopani 2t........a i nakopani 2t nije baš socijala,treba redovno mjenjat potrošne djelove i tu večina ljudi ima probleme jer se vozi dok nešto ne rikne
--- Kraj citata ---
4T je pali vozi,a ovo da neznam kako održavaš riknut će kad tad šta jedino ako ćeš ga voziti ko penzić to je samo za pun gas pa do kad traje traje,a pogotovo ovi nakopani trophy to će još prije riknut nego neki midrace jer je to prekopano,koliko god ti pregledaval te dijelove uvijek neš more riknut rikavaju i serijale a kamoli da neće tu neki kitevi zato uz nakopani 2T treba imati bar još jedan scooter za svaki dan i riješena stvar :icon_thumright:
fatal1ty:
--- Citat: vpucko - 24 Svibanj, 2009, 14:49:14 ---ma odrzavat i mos ic s cim god os di god os :)
--- Kraj citata ---
Pa baš se i nebi složio s tobom ;) 2t nakopani za otić na kavu i bok,a ići negdje s time je glupost,malo za prodrmat gradske ulice,probudit susjede i to sve 5 :)
DvdAerox:
--- Citat: DevMichele - 24 Svibanj, 2009, 11:38:02 ---ljudi vi stvarno imate zvjeri..jos mi se nikad nije desilo da me opere neki 50cc jos dok sam imao samo variomat na mom a pogotovo sad ...al nije mi jasno sta nije lakse uzet sp180 i vozit se na seriali a ne kupit 50cc i ulozit pun k para da bi gazio vx/a serijalu i to do 70kmh ...
--- Kraj citata ---
lol e ja se kladim da ti ne mozes do 70 drzati mog aeroxa sa setupom koji imam u potpisu, a kamoli oni sta nisu nabrijani.... pa ti misli sta hoces al da ti motor stvarno ide i da te zadovljava nebis trazio masinu od 250 po trznici....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju