Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
gumy:
pa eto moj trophy je išao ko sp180, al to što je trošilo, trebalo svaki dan nešto čačkati i na kraju brzo riknilo je druga stvar..
Ivan SP:
ma znam ja sve to ali kažem nije ni cilj dizat nexia 500 i te šeme jer ovi skuteri to je bezveze za voziti preko 100
aeroxtuning:
--- Citat: fatal1ty - 23 Svibanj, 2009, 18:13:24 ---Ma 125ice će oprat s time,ali sve jače nema šanse :icon_thumright
Bio sam i ja prije nadobudan samo mi je to bilo na pameti kak ću oprat te veće skutere,mislim ide to,ali ne s trophyem ljudi moji.
--- Kraj citata ---
opet ti ja kazem da to nije trophy vise i fino sam reko da cu dat kljuce ako ne operem do 100 bilo koji 250 stock scooter,eto :icon_thumright:
DevMichele:
ljudi vi stvarno imate zvjeri..jos mi se nikad nije desilo da me opere neki 50cc jos dok sam imao samo variomat na mom a pogotovo sad ...al nije mi jasno sta nije lakse uzet sp180 i vozit se na seriali a ne kupit 50cc i ulozit pun k para da bi gazio vx/a serijalu i to do 70kmh ...
dr.josip:
--- Citat: DevMichele - 24 Svibanj, 2009, 11:38:02 ---ljudi vi stvarno imate zvjeri..jos mi se nikad nije desilo da me opere neki 50cc jos dok sam imao samo variomat na mom a pogotovo sad ...al nije mi jasno sta nije lakse uzet sp180 i vozit se na seriali a ne kupit 50cc i ulozit pun k para da bi gazio vx/a serijalu i to do 70kmh ...
--- Kraj citata ---
Možda jest lakše...al kad od serijale 50...dođeš do nabrijane 70ccm, koja se na gas diže na zadnji...to je veliki gušt... :toothy9: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju