Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (36/297) > >>

black-rox:
Evo ja jedva čekam ove dane probat sa svojim setupom protiv vx novi i stari model i gp1 250 pa ćemo vidjet,ali za ovaj 250 hm neznam baš :icon_thumright:

Ivan SP:
otkad sam stavija dužu getribu
nemaju me ni u krajnjoj,a prije me deralo u među ubrzanju sad me nemogu nikako
probao sam se sa ST125,vx,x-max 125,beverly svi su pušili,a najjače je bilo ja i cura a do nas lola sa vx-om pituran lip ma delux i on se nešto njoj koprči ja odvalija gas nema ga nigdi
a ko želi prat te 250 i jače pa jednostavnije je kupiti jači skuter nego se sa kitovima zajebavat meni je to glupo

fatal1ty:
uh,lol odma opet moram reć teško oprat serijskog 125 4t...pa da od toga nije brže bilo bi glupo...A za to ti dosta samo neki trophy i zx i uštelat kak treba.

Ivan SP:
ma daj lol bokte nebi da je 125 sranje neko svi vi tu štelate i doštelavate daj pokaži nam nauči nas

fatal1ty:

--- Citat: black-rox - 23 Svibanj, 2009, 14:09:22 ---Ja sam odmah rekao da je bolje kupiti midrace kit i mrvicu ga doraditi i vozi jer svi misle giza to će trajat i ić ko ludo,prdnut će brzo kad je nakopan do krajnje granice,s time ćeš pustiti možda vx125 malo u startu,ali poslije će te opet proć,a ove 200 i 250 nema šanse.......

--- Kraj citata ---

Ma 125ice će oprat s time,ali sve jače nema šanse  :icon_thumright
Bio sam i ja prije nadobudan samo mi je to bilo na pameti kak ću oprat te veće skutere,mislim ide to,ali ne s trophyem ljudi moji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju