Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (35/297) > >>

DvdAerox:

--- Citat: black-rox - 23 Svibanj, 2009, 14:09:22 ---Ja sam odmah rekao da je bolje kupiti midrace kit i mrvicu ga doraditi i vozi jer svi misle giza to će trajat i ić ko ludo,prdnut će brzo kad je nakopan do krajnje granice,s time ćeš pustiti možda vx125 malo u startu,ali poslije će te opet proć,a ove 200 i 250 nema šanse.......

--- Kraj citata ---

nece njemu 125 nista moci.... s onim setupom nema sanse, nesto je 200 ili 250, al faking 125 koj nejde s mjesta.....

charnel:

--- Citat: black-rox - 23 Svibanj, 2009, 14:09:22 ---Ja sam odmah rekao da je bolje kupiti midrace kit i mrvicu ga doraditi i vozi jer svi misle giza to će trajat i ić ko ludo,prdnut će brzo kad je nakopan do krajnje granice,s time ćeš pustiti možda vx125 malo u startu,ali poslije će te opet proć,a ove 200 i 250 nema šanse.......

--- Kraj citata ---
ma di ce ga 125 proc, ja sa sportom serijskim operem 125

black-rox:
Dobro 125 možda neće,ali opet treba probat,200 i 250 ne može skinut nema šanse......

doritos:
provjereno tpr dere i 125, 250 i 500 da je za nevjerovati :icon_scratch:

na zelenom valu tu kod mene u zg-u mali sa malagutijem f 15 na semaforu se sreli, on, beverly 250 i malaguti spidermax i ja sa 50ccm prosle godine...e kad je zafrljio gascinu lik, e nestao je , nije bilo teoretske sanse da ga je itko ulovio :icon_thumright:

i vidim nakon par dana taj f 15 u auto bilu na stelanju i saznao da ima tpr...

Ceki21:
na mojem skuteru dvojica, a decki sa vx 125 i derbi 125 nisu mi mogli prismrdjeti :D

110 kg na mojem skuteru, a kaj tek sad dok dode auspuh i tak sitnice  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju