Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (217/297) > >>

kiza-iz-kvarta:
luka buraz ja tebi ne mogu opisat kako ja cvatem kad čujem nabuđenog roxa!!!!!svaka čast na uloženom trudu a bogami i na strpljenju!!!!!

kad će taj petak????..da te opet,vidim,vidim ja......ouuu ti si ko metak,koji strašno volim,volim ja.......

sven slike su zakon!!!!!vidi se da imaš mirnu ruku za zabilježit kvalitetne trenutke!!!!!!

ak je ovo spamm  :dontknow: then f..k me!!!!

sven_vx:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 10 Veljača, 2010, 15:16:23 ---luka buraz ja tebi ne mogu opisat kako ja cvatem kad čujem nabuđenog roxa!!!!!svaka čast na uloženom trudu a bogami i na strpljenju!!!!!

kad će taj petak????..da te opet,vidim,vidim ja......ouuu ti si ko metak,koji strašno volim,volim ja.......

sven slike su zakon!!!!!vidi se da imaš mirnu ruku za zabilježit kvalitetne trenutke!!!!!!

ak je ovo spamm  :dontknow: then f..k me!!!!

--- Kraj citata ---

nisam to ja sliko.. :toothy12:

luka je taj koji ima mirnu ruku za zabiljezit kvalitetne trenutke  :toothy12:

aeroxtuning:

--- Citat: sven_vx - 10 Veljača, 2010, 15:31:09 ---trenutno stojimo na parkiralistu i sjedimo u autu sa 2 iphonea i surfamo po forumu.. :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9:

za vaše dobro,nemojte spammat vise,jer su mod ozbiljni,osjetio sam to na sebi.....

inače,ne znam šta je sa felgama,99.9 % ih je prijatelj počeo polirat,dok su casice i vile već kromirane,ali posto je on dok je na odmoru u ljubuskom,a ne ovdje onda se slabije čujemo tako da nemam
konkretnih informacija.....još moram reci da momak polira bez crtice,ali i one najmanje,čak mu je i Dubravko Lesinger čestitao na uradcima jer je stvarno savršeno....

kad bi nešto htio ukrasti,ne bi mu trebale rukavice za prikrivanje otisaka prstiju zato jer su mu prsti glatki,dakle ne bi mogao ostavit otiske :)

CoK:
Sto se tice crnih plastika...Jesam ja propustio nesto ili? Sta nisu plastike trebale bit plavo ''bijele''? Mislim super su,al od cega su?

aeroxtuning:
Bit će plave,prijatelj mi je na godišnjem,zato ih ne možemo sredit,jer khm khm prelazi u bivšu firmu koja najbolje posluje na ovim prostorima,tako da u sadašnjoj treba iskoristiti sve sto se može jer su ga je#ali u zdrav mozak...  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju