Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (216/297) > >>

sven_vx:

--- Citat: aeroxtuning - 10 Veljača, 2010, 14:22:48 ---Nema paketa....zvao haca,u 7 je reko da će mi javit sto je sa paketom,tvrdi da je poslao.....

e sad,ima li jedan dobrovoljac kojem bih poslao slike pa da uploada u ovu temu jer ja ne mogu?

--- Kraj citata ---
aj salji.. :toothy12:

Pupo:

--- Citat: aeroxtuning - 10 Veljača, 2010, 14:22:48 ---Nema paketa....zvao haca,u 7 je reko da će mi javit sto je sa paketom,tvrdi da je poslao.....

e sad,ima li jedan dobrovoljac kojem bih poslao slike pa da uploada u ovu temu jer ja ne mogu?

--- Kraj citata ---

Ako je juče poslo, nema teoretske šanse da dođe u dubrovnik! Proučite malo šta piše na stranicama pošte! A da negovorim kako se radi o vrlo teškom paketu, koji nezadovoljava neke kriterije jer za isporuku drugi dan idu paketi do 2kg i da na njihovim stranicama imaš masu opaski što se tiču isporuke drugi dan do 17 sati koje su poslane iz slavonije u dubrovnik i obrnuto!

Koliko ja znam, rekao si rok u petak i molim te da prije neradiš neke stvari zbog kojih bi mogao nahebat!

@ostali Neznam jel ja kineski pričam il što, rekao sam da nema spamanja u projektima sa stvarima koje nemaju veze s istim, a o prijetnjama da ne govorim! Sljedeći pije ban!  :angry7:

aeroxtuning:

--- Citat: Pupo - 10 Veljača, 2010, 15:02:44 ---Ako je juče poslo, nema teoretske šanse da dođe u dubrovnik! Proučite malo šta piše na stranicama pošte! A da negovorim kako se radi o vrlo teškom paketu, koji nezadovoljava neke kriterije jer za isporuku drugi dan idu paketi do 2kg i da na njihovim stranicama imaš masu opaski što se tiču isporuke drugi dan do 17 sati koje su poslane iz slavonije u dubrovnik i obrnuto!

Koliko ja znam, rekao si rok u petak i molim te da prije neradiš neke stvari zbog kojih bi mogao nahebat!

@ostali Neznam jel ja kineski pričam il što, rekao sam da nema spamanja u projektima sa stvarima koje nemaju veze s istim, a o prijetnjama da ne govorim! Sljedeći pije ban!  :angry7:

--- Kraj citata ---

heh,sto se tiče poste,znam sve.ali hac tvrdi da je paket poslao u CETVRTAK,nije lagan,komplet makina,ima još pun k sitnarija....čekam petak,kao sto sam i reko,ako mi javi nešto danas,svakako napisem ;)

sven_vx:
evo par slika..

aeroxtuning:
hvala Sven,na slikama su neke nove BCD plastike,ja presretan kako izgledaju i kako se uklapaju u cijelini  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju