Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (218/297) > >>

aeroxtuning:
Poslao hac poruku,kaže da je bio u postu i "napravio potjernicu" za paketom te da će mi sutra sve javiti kad kao sazna sto je  :laughing7:

ichko:
Jesu ovo one BCD plastike, ova prednja i zadnje bocne su prejebene, jos kad se ofarbaju bice top, i boja je stvarno dobra.... Ajda dako dodju blokovi u petak pa u veliku akciju zavrsavanja projekta...Jel sad imas sve sto ti je potrobeno za skut, samo da se sastavi ?

aeroxtuning:

--- Citat: ichko - 10 Veljača, 2010, 19:41:16 ---Jesu ovo one BCD plastike, ova prednja i zadnje bocne su prejebene, jos kad se ofarbaju bice top, i boja je stvarno dobra.... Ajda dako dodju blokovi u petak pa u veliku akciju zavrsavanja projekta...Jel sad imas sve sto ti je potrobeno za skut, samo da se sastavi ?

--- Kraj citata ---
jesu,ali one bocne sto sam prodavao su bile donje bocne i one su prodane gumy-ju :) imam sve,trebam kupiti neke sitnarije još tipa par sarafa,plocice,selne....

Jandro:
ako je slao postom onda lako provjeris

reci mu neka ti samo procita EM broj sa potvrde koju je dobio kad je slao paket i to po tom broju na stranicama poste mozes provjerit gdje je paket

ako ti ga neda, onda znas sta je

aeroxtuning:
kaže da je išao danas potpisat nešto,kao da su našli paket i da će mi ga dostaviti  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju