Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
Jandro:
--- Citat: aeroxtuning - 08 Veljača, 2010, 01:17:17 ---ma ne brinem se da neće poslat....a ne da mi se vise tu natezat sa kojekakvim balavcima...odi vlada pravilo da ti je bolje da komentarima pratis većinu,jer ako budeš kontrirao onda si debil,kreten,retard,nezreo itd
--- Kraj citata ---
nadam se da ovo nema nikakve veze samnom osobno.......
aeroxtuning:
--- Citat: Jandro - 08 Veljača, 2010, 07:01:17 ---nadam se da ovo nema nikakve veze samnom osobno.......
--- Kraj citata ---
stvarno ne znam po čemu si to zaključio :dontknow:
CoK:
Jel stiglo ista? :)
Jandro:
--- Citat: aeroxtuning - 08 Veljača, 2010, 11:31:18 ---stvarno ne znam po čemu si to zaključio :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa pitam posto si spomenuo moju temu i skuter :icon_thumright:
doritos:
--- Citat: Jandro - 08 Veljača, 2010, 12:15:47 ---pa pitam posto si spomenuo moju temu i skuter :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...haha cim je tebe spomenuo odma je pljuvao po tebi??...
ljudi ja neznam zasto ste uopce sli stavljati u projekte sve sta radite na vasem skuteru, a znate da ima pacijenata, specijalce, baje koji su "glavni u svome selu"i koji sve znaju i koji ce vam uvjek kontrirati da sta si ovo napravio, sta nisi ovako, uopce nije dobro i tralala...zato se meni uopce neda zajbavati i tu slike stavljati, projekt ovo,ono jer znam da ce mi svu pametovati umjesto davati prijateljske savjete, pohvalit me ili sta ja znam...tu sam seru i vrijedjaju jedne druge...Admin bi trebao cim skuzi takvo nes izbacit tog specijalca na 7dana pa nek si misli ako mu se siplati...i iduci put ako bude bezobrazan na mjesec dana out pa nek se zajbava...ja sam regan i na Motori.hr regan i nikad takvog sto nisam vidio ko tu...bas deca nad decom...Aerox, jandro ovo nema veze s vama......
I IGNORIRAJTE TE PAMETNJAKOVICE I TERAJTE PO SVOME :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju