Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
Jandro:
--- Citat: doritos - 08 Veljača, 2010, 12:52:41 ---...haha cim je tebe spomenuo odma je pljuvao po tebi??...
--- Kraj citata ---
ne, nego nisi skuzio sto je pjesnik htio reci
pitao sam ga jel se ono odnosi na mene iz tog razloga zato sto mi nije jasno zasto bi se to moglo odnositi na mene kad nisam nist nikome srao
netko mi prigorovi zast ni ovak il onak, ja fino argumentiram i objasnim i mir :icon_thumright:
nema ljutnje nikakve
doritos:
--- Citat: Jandro - 08 Veljača, 2010, 13:00:02 ---ne, nego nisi skuzio sto je pjesnik htio reci
pitao sam ga jel se ono odnosi na mene iz tog razloga zato sto mi nije jasno zasto bi se to moglo odnositi na mene kad nisam nist nikome srao
netko mi prigorovi zast ni ovak il onak, ja fino argumentiram i objasnim i mir :icon_thumright:
nema ljutnje nikakve
--- Kraj citata ---
..sve 5 ... :icon_thumright:...projekt ti je skroz cool :icon_thumright:
aeroxtuning:
Dosavsi iz škole doma,nikakav paket nisam dobio,a trebao sam.Večeras je kap prelila casu,poslao sam Hacu prijetecu poruku i dao mu rok do petka ovog sada da mi sve stigne,do zadnjeg sarfcica,inače.....inače mu se loše piše,palim auto i dreto u NG,Gospe mi Isusove,naplatiti ću put,uzeti svoje dijelove i još ću ga istuc ko' malo dijete!
black-rox:
A šta je stvarno je pretjeral,pa ko da slaže formulu 1 i non stop bit će sad pa bit će sad pa nikako nabijem ja njega i njegovo delo.........
aeroxtuning:
i da mi je na ljeto bilo gotovo,bilo bi previše,a kamoli ovo :angry7: jao njemu ako ne bude onako kako smo se dog i još sam mu oprosti NEpoliranje felgi(1000 kn).....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju