Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
Drnda:
--- Citat: black-rox - 08 Veljača, 2010, 02:16:16 ---Pošalješ to odmah u tri pm ja više nemam uopće volju dolaziti i bilo ča pisat,ovako kad sam na netu malo bacim pogled par projekata i to je to i ko je koga zaj#bo jer to je postalo normalno nažalost....
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
a jbg, recesija je pa ljudi ne placaju i ne izvrsavaju obaveze...
nego kada ste oboje tu. koju marku vilica rox ima.. jel u njega paioli ili marzocchi?
aeroxtuning:
dobro sam shvatio vise :angry7:
@black-ako to nije problem samo mi odg u tvojoj rox temi na ono pitanje....
Paioli
Drnda:
e kada si vec rekao da si uzeo te radijalne... imas li sliku da vidim sto je to.. jedino sam skuzio novo na sc-u one posudice za glicerin kao na motoru ,ali mi to djeluje nekako lose, nezz, nije mi to za skut :toothy11:
Drnda:
--- Citat: fic - 08 Veljača, 2010, 02:23:08 ---daj drnda previse pitas za pola 3 ujutro ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
tek sam se razbudio vjeruj mi .. u zadnje vrijeme mi bolje mozak radi ujutro :toothy12: :toothy12:
tebi se ocito spava... tako je i meni bilo prije, ako bi me netko oko ponoci pitao nesto ja poludim.. ne radi mi mozak :toothy12: :toothy12:
a sto ces zelim znati malo vise , zar je to problem...
aeroxtuning:
Blek je valjda to narucio.....ni ja ne znam o čemu se radi jer preko ajfona ne mogu otvorit slatki "shop" na SA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju