Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (204/297) > >>

aeroxtuning:
Ma je#e mi se za makinu,ne može me preveslat :)

Drnda:
ako je tako onda ok.. koliko sam skuzio nije mu u interesu pljunuti lovu jer ne vjerujem da je toliko ima, jer nije ni meni platio nego mi je poslao dijelove sto je imao na "lageru"...
nadam se da ce se to brzo sastaviti, a to za lock ili brisanje,, daj nemoj da te brinu glupi komentari.. meni svako malo tako nesto bude, pa sto onda.. ko ih sljivi...

aeroxtuning:
ma ne brinem se da neće poslat....a ne da mi se vise tu natezat sa kojekakvim balavcima...odi vlada pravilo da ti je bolje da komentarima pratis većinu,jer ako budeš kontrirao onda si debil,kreten,retard,nezreo itd

Drnda:
jel to mislis na jandrinu temu.. pa jbt vidio sam to.. i ja sam to skuzio isto sve sto si ti napisao.. mislio sam i ja , ali si me ti prestigao.. meni se iskreno ono svidja, ima par sitnica koje se mozda i mogu bolje, ali ako se to spomene odma sranja od nekih... jbg, ispalo je da stariji clanovi trebaju sutjeti pred mladjima koji nisu nista slicno uradili ali su se nasli prozvanima.. a za tvoj projekt, svidjaju mi se oba i nebih htio da zbog ovoga prekines updateove stavjati jer to nije vrijedno toga da ne vidim finish projecta..... :icon_biggrin:

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Veljača, 2010, 01:20:45 ---jel to mislis na jandrinu temu.. pa jbt vidio sam to.. i ja sam to skuzio isto sve sto si ti napisao.. mislio sam i ja , ali si me ti prestigao.. meni se iskreno ono svidja, ima par sitnica koje se mozda i mogu bolje, ali ako se to spomene odma sranja od nekih... jbg, ispalo je da stariji clanovi trebaju sutjeti pred mladjima koji nisu nista slicno uradili ali su se nasli prozvanima.. a za tvoj projekt, svidjaju mi se oba i nebih htio da zbog ovoga prekines updateove stavjati jer to nije vrijedno toga da ne vidim finish projecta..... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju