Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
aeroxtuning:
Ova tema sto se mene tiče može biti obrisana ili zakljucana,svejedno,samo da se nešto od toga dvoje napravi.Nažalost,vise ništa neće biti objavljivano jer je sve ono lijepo sto se tiče projekata nestalo,nadam se da će
mod shvatiti jer mi je previše svega i pisanja gluposti i svega.Unaprijed hvala ;)
doritos:
--- Citat: aeroxtuning - 07 Veljača, 2010, 17:55:07 ---Ova tema sto se mene tiče može biti obrisana ili zakljucana,svejedno,samo da se nešto od toga dvoje napravi.Nažalost,vise ništa neće biti objavljivano jer je sve ono lijepo sto se tiče projekata nestalo,nadam se da će
mod shvatiti jer mi je previše svega i pisanja gluposti i svega.Unaprijed hvala ;)
--- Kraj citata ---
...sabane kaj je bilo??...jel dosla masina??
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: doritos - 07 Veljača, 2010, 17:57:29 ---...sabane kaj je bilo??...jel dosla masina??
--- Kraj citata ---
Nije ni cudo da decko nema zivaca kad ga ovaj jebe s masinom ko budalu...
aeroxtuning:
Masinu očekujem sutra,uglavnom nije to,već sam se izjasnio :icon_thumright:
Drnda:
ja sam to napravio da sam na forumu objavio sve uplatnice i javno trazio povrat, odmah sutra je poslano.. a tada je jos bio djelomicno clan foruma... tek tada je prestao dolaziti....
a sad kako rijesiti tvoju situaciju ne znam... jbg, muljator je, uvijek ima neke obaveze...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju