Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (205/297) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Veljača, 2010, 01:20:45 ---jel to mislis na jandrinu temu.. pa jbt vidio sam to.. i ja sam to skuzio isto sve sto si ti napisao.. mislio sam i ja , ali si me ti prestigao.. meni se iskreno ono svidja, ima par sitnica koje se mozda i mogu bolje, ali ako se to spomene odma sranja od nekih... jbg, ispalo je da stariji clanovi trebaju sutjeti pred mladjima koji nisu nista slicno uradili ali su se nasli prozvanima.. a za tvoj projekt, svidjaju mi se oba i nebih htio da zbog ovoga prekines updateove stavjati jer to nije vrijedno toga da ne vidim finish projecta..... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma da....općenito mi smeta,umjesto da jedni druge nadopunjavamo,da svima nešto bude sto bolje,ma kakvi,dzaba pričaš....treba uvesti neku slozenu proceduru reganja na forum,jer ovako samo dolaze budale,lopovi,prevaranti,pametnjakovici,a to je nepotrebno ja mislim...

Drnda:
ja kod mojih stvari sto radim uvijek zelim cuti ima li jos netko savjet kakav ili misljenje, jer nmora znaciti da je moje najbolje rijesenje... i u tome puno puta i drugi pomognu jako puno...
a za druge projekte... kao npr. jandrin  tu nisam tehnicki potkovan kao na 50 ccm ili nekim drugim glupostima pa ne zelim toliko komentirati da nebi sirio kakvu dezinformaciju.. sto vidim da kod nekih nije slucaj...

aeroxtuning:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Veljača, 2010, 01:28:51 ---ja kod mojih stvari sto radim uvijek zelim cuti ima li jos netko savjet kakav ili misljenje, jer nmora znaciti da je moje najbolje rijesenje... i u tome puno puta i drugi pomognu jako puno...
a za druge projekte... kao npr. jandrin  tu nisam tehnicki potkovan kao na 50 ccm ili nekim drugim glupostima pa ne zelim toliko komentirati da nebi sirio kakvu dezinformaciju.. sto vidim da kod nekih nije slucaj...

--- Kraj citata ---
pa to ti kažem :) na phsm forumu postavljam dosta pitanja,neki se javljaju i kažu da su banalna,tj za njih jesu kad su već par godina u sm svijetu :) već sam podosta naučio,stvarno je forum zakon,ima oko 600 članova i par njih sto je sralo su samo posli ca vidjevsi da ih niko ne je#e 5 posto,nekoliko nas ima smc model i samo dolaze savjeti,sto kako,koliko,di....to je posao.ne kažem da ovdje toga nema,naprotiv,jedan od najboljih scooter foruma,ali sto je previše previše je

Drnda:
takvih je bilo i biti ce... sto se manje na njih obraca paznje bolje ce biti..

black-rox:
Pošalješ to odmah u tri pm ja više nemam uopće volju dolaziti i bilo ča pisat,ovako kad sam na netu malo bacim pogled par projekata i to je to i ko je koga zaj#bo jer to je postalo normalno nažalost....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju