Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (202/297) > >>

aeroxtuning:
Razlika u širinu flandji izmedju c20 i c21 je 2mm ili 3mm,nisam siguran,imao sam oba.ovaj klip inače košta 290 kn novi,kao sto sam već reko preko 1000 km neće ići,ići će unutra hebo manston ili slično,nije zato sto je athena los klip,nego me zanima nešto drugo....a ne bih uzimao athenu da nisam provjerio....

doritos:

--- Citat: aeroxtuning - 05 Veljača, 2010, 22:15:04 ---heh,čekam od prošle godine negdje u ovo vrijeme,ima godinu sigurno a i vise....

--- Kraj citata ---
...isss, stari od tada do sada bi slozio 30 zip sp za trke bokte...luka nemoj se ljutiti al krivom covjeku si dao maksu da ti slaze...strasno, svaka cast kako imas zivaca!...sta ti on uopce slaze na toj masini??

aeroxtuning:

--- Citat: doritos - 06 Veljača, 2010, 01:12:41 ---...isss, stari od tada do sada bi slozio 30 zip sp za trke bokte...luka nemoj se ljutiti al krivom covjeku si dao maksu da ti slaze...strasno, svaka cast kako imas zivaca!...sta ti on uopce slaze na toj masini??

--- Kraj citata ---
jbg,nije mi bila zurba,imao sam se s čim vozit,položio za auto....samo moje bitno da bude pic pic...a vidio je hac da
je naletio na jako strpljivog momka,pa kaže ajd da ga malo je#em :)

Drnda:
slusaj, meni je tako bilo za kit i neke gluposti.... ja rekao u prvome ili drugome mjesecu da mi kupi klip, lezaje, karb i neke gluposti, i rekao da nemora zuriti jer to cu slagati pred ljeto... nakraju je jedva doslo u 8 ili 9 mjesecu ako dobro pamtim, a do tada prodao taj skut na koga je trebalo sve to ici..

aeroxtuning:
A jbg,šta ću sad,lekcija za drugi put....ko' je znao da će tako biti,poslao sam mu odavno,a on je još bio član foruma i sa svak ga je hvalio....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju