pozdrav
Evo imam par pitanja čini mi se da nešto nije dobro podešeno ili nešto fali,rado se o Gileri DNA 2002god.50ccm 2T,vođeno hlađenje
Setup koji je na motoru:
- kit dr.evo 70ccm
-radilica serijska 4000-5000 tim
-iglicasti pollini race
-skf lageri i semerinzi
-malossi MHR replika auspuh
-multivar od top performanca
-6.3gr rolice
-remen serijski -Dayco vozne cca 1000 km
-linearne polutke bgm sport
-kvačilo serijsko (dosta istrošeno ima jos 20% mesa,planiram novo kupiti isto serijsko) sa zutim mhr malossi federima kvačila
-zvono stage 6 sport
-centralna opruga serijska,prošla cca 4000 km
-dellorto 17,5 PHVA ,dizna 78,zeger na sredini,maknut limic
-red sponge malossi,na kutiji od filtera samo izvađena lulica
-usis,lamelice -sve serijski
Jel ima NETKO jos neki savjet da treba nešto dodat ili promjenit??
-ponašanja skutera povuče dobro i ima super ubrzanja tj.podjednaka do kraja ali sobprvoh par minuta voznje,osjetim kad se ugrije nakon par min.voznje kao da je centralni preslab kao da se osjeti da omekša ili se zagrije nakon nekog vremena,a probao sam malossi ljubičasti i zeleni,ali se fkt ne osjeti nikakva razlika oni su kraći i tvrdi od serijskog al nema razlike,imam od TP roze je boje centralni njega treba na startu malo navrtit i onda kad ispali puno bolje ubrzava nego sa ovima otprije,malo je dulji od serijskog ali je Full tvrd kišama isporbao so dal je sve ok sto se toče krajnje,jer serijskim nema tolko snage ma pola gasa i ne ubrza tolko dobro kao od starta kad stisneš gas,ugl motor ode Max po njegovim vuricama ide 97-98 kmh,svi ostali vele kolo čitam da sa takvim setup- om im Skuteri idu oko 100-105 pa me zanima kako mogu jos dobit nekoliko km krajnje brzine ili je to to? Ako ima NETKO neki savjet ..…