Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1 - Odabir kita i ostalog set up-a

<< < (5/11) > >>

3alfa3:

--- Citat: Benjamin - 29 Kolovoz, 2008, 11:42:10 ---ja sretan imam AC masinu pa mogu iscupati potpuno uljnu...ali dok radi sve s njom kak treba nemam potrebe..da imam rezervar ko runner ili tak iscupao bi ali ovaj mali kaj sad imam jendostavno mi se neda stalno mjesati...

--- Kraj citata ---

Ja imam kanistere za bengu od 5 i 10 litara. U svaki nalijem ulje i onda s njima na benzisku (autom). Doma pretocim u flashe od 2 litre i tako tocim. Ujedno vidim i da li ima necistoce u bengi (do sada nije bilo niti zrnce necistoce - tocim uvijek na INI)

Nemoj biti lijen - ovako bi imao uvijek isti % mjesavine, a sada nemas. Odnosno, ako ti je prosjecna potrosnja ulja kao za 2% onda vjeruj da imas rezima rada motora i kad trosis blizu 1%, ali i blizu 3% jer osim otvora gasa, uljna i okretajima povecava/smanjuje protok.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Kolovoz, 2008, 12:00:44 ---
--- Citat: Benjamin - 29 Kolovoz, 2008, 11:42:10 ---ja sretan imam AC masinu pa mogu iscupati potpuno uljnu...ali dok radi sve s njom kak treba nemam potrebe..da imam rezervar ko runner ili tak iscupao bi ali ovaj mali kaj sad imam jendostavno mi se neda stalno mjesati...

--- Kraj citata ---

Ja imam kanistere za bengu od 5 i 10 litara. U svaki nalijem ulje i onda s njima na benzisku (autom). Doma pretocim u flashe od 2 litre i tako tocim. Ujedno vidim i da li ima necistoce u bengi (do sada nije bilo niti zrnce necistoce - tocim uvijek na INI)

Nemoj biti lijen - ovako bi imao uvijek isti % mjesavine, a sada nemas. Odnosno, ako ti je prosjecna potrosnja ulja kao za 2% onda vjeruj da imas rezima rada motora i kad trosis blizu 1%, ali i blizu 3% jer osim otvora gasa, uljna i okretajima povecava/smanjuje protok.

--- Kraj citata ---

da mi sutra cvikne zbog ulja i uljne pumpe ja opet ne bi koristio mjesavinu, nasao bih drugo rjesenje  :zubo:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 29 Kolovoz, 2008, 12:03:20 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Kolovoz, 2008, 12:00:44 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

da mi sutra cvikne zbog ulja i uljne pumpe ja opet ne bi koristio mjesavinu, nasao bih drugo rjesenje  :zubo:

--- Kraj citata ---

Bokte, pa ti i palis skuter na daljinski koliko si lijen, pa me ne cudi da ti se neda radit mjesavina  :toothy12:

ivanm:
uvijek je bolja mješavina od pumpice, uvijek, jer kao što alfa kaže još na full serijali ajde al ak imaš setup, pumpica baca svakako, nekad imaš 1%, pa 2%, nekad 3% i tak, a to je loše..
ja imam gus, radim 2.5% mješavinu..

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Kolovoz, 2008, 12:05:03 ---Bokte, pa ti i palis skuter na daljinski koliko si lijen, pa me ne cudi da ti se neda radit mjesavina  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ma on se pali i bez moga znanja  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju