Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1 - Odabir kita i ostalog set up-a

<< < (6/11) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 29 Kolovoz, 2008, 12:15:22 ---
--- Citat: 3alfa3 - 29 Kolovoz, 2008, 12:05:03 ---Bokte, pa ti i palis skuter na daljinski koliko si lijen, pa me ne cudi da ti se neda radit mjesavina  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ma on se pali i bez moga znanja  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ja sam oduvijek mislio da je bolje imat uljnu pumpu uključenu.

btw. ja bi preporučal trophy. Imam 17000 km sa njim nikad niš mijenjano na njemu i još dosta dobro drži kompresiju, pali nakon 3 dana iz prve bez problema. S tim da je bila kombinacija ZX (8200okr/min) i serijski spuh (6800 okr/min) i to 50:50. Uvijek ga grijem hladnog i nikad ga ne koljem kad je jako vruć! Vozim se 365 dana u godini i ne *ebe me -10 celzija  :icon_thumright:

Benjamin:
ma sve ja to razumijem i sve je meni to jasno...ali kad mi se jednostanvo neda...da imam veci rezervar oko 9-11l kak ima runner druga prica onda bih i ja mjesavinu radio ali ovak s ovih nekih jadnih 5l mi je to banana...kad odemo na put negdje... odvalimo u danu preko 130km..kad idmeo u rijeku preko 300 cak...i onda treba 5 puta tociti odnosn nadolijati i onda ne tocim uvijek orkugle iznose pa treba racunati kolko ulja trebam uliti onda mi se jendostanov neda...

dok pumpa radi ja sam sretan..imam povjerenja u nju...a ak bas zariba onda bar imam razlog kupiti novi kit neki jaci mozda...ili jednostanvo ovog zbrusit...i na specijlu bubnuti...ne zamaram se previse s tim..kad me kompletan kit kosta 700kn skoro isto ko i ulja pumpa u piaggiu  ;D

dino gp1:
Evo iz ankete su u užem izboru ostali malossi sport, mhr replica i toppreformance trophy, može mi netko napisati koliko bi me došlo da uzimam sa scooter-attacka ( za sva tri sa porezom,poštarinom i da li se isplati uzet izvana ili narućit iz zagreba pa da mi pošalju, pitam jer sam uvijek sve kupovao kod nas)?!

SlowRider:
Bolje je onda kod nas, tamo dok ti nabiju sve moguce i nemoguce pi*darije i kad uzmes u obzir cekanje onda je to neisplativo.

dino gp1:

--- Citat: SlowRider - 29 Kolovoz, 2008, 21:49:21 ---Bolje je onda kod nas, tamo dok ti nabiju sve moguce i nemoguce pi*darije i kad uzmes u obzir cekanje onda je to neisplativo.

--- Kraj citata ---

Ej a šta misliš da se zaletim do Trsta, se isplati? (ali onda bi uzeo i radilicu, a karb 19 ako uzmem mhr replicu)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju