Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1 - Odabir kita i ostalog set up-a

<< < (3/11) > >>

Benjamin:
Ja sam za TP trophy, imam ga sam i jako sam zadovoljan...buduci da on ima jedan od  najvecih klipova od base kiteva ima i puno snage odozdola...kad sam ga naseraifo motor je stvanro imao bolesno snage odozdola...i stalno je dizo motor na zadnji kad sam ga naseraifo do daske odmah..inace mi pase da tak ima snagu i da lagano ide na zandji ali mi je bilo stvarno tesko neki puta voziti po gradu a u dvoje nemoguce...metnuo duzu getribu i jos jendom prijenos postelao i sad ima manje snage na startu ali se povecala krajnja i u srednjem rezimu rada je postao zivlji...sadm i je idealan...jos kad stigne novi spuh...jao...

A sta se tice zavrsne obrade vidio sma i bolju..svakako bi preporucio malo potrupijati rubove i ispolirati kanale...

I zaboravio reci imao sam i sporta i replicu...i s replicom sam bio razocaran nadao sam se boljim rezultartima...a sta se tice sporta ok kit...dugo drzi i fino radi...

dino gp1:

--- Citat: Benjamin - 28 Kolovoz, 2008, 20:56:52 ---Ja sam za TP trophy, imam ga sam i jako sam zadovoljan...buduci da on ima jedan od  najvecih klipova od base kiteva ima i puno snage odozdola...kad sam ga naseraifo motor je stvanro imao bolesno snage odozdola...i stalno je dizo motor na zadnji kad sam ga naseraifo do daske odmah..inace mi pase da tak ima snagu i da lagano ide na zandji ali mi je bilo stvarno tesko neki puta voziti po gradu a u dvoje nemoguce...metnuo duzu getribu i jos jendom prijenos postelao i sad ima manje snage na startu ali se povecala krajnja i u srednjem rezimu rada je postao zivlji...sadm i je idealan...jos kad stigne novi spuh...jao...

A sta se tice zavrsne obrade vidio sma i bolju..svakako bi preporucio malo potrupijati rubove i ispolirati kanale...

I zaboravio reci imao sam i sporta i replicu...i s replicom sam bio razocaran nadao sam se boljim rezultartima...a sta se tice sporta ok kit...dugo drzi i fino radi...

--- Kraj citata ---

Hvala, baš mi tako nešto treba!

master_o_fight:
DR 70 :happy3:

aeroxtuning:

--- Citat: Benjamin - 28 Kolovoz, 2008, 20:56:52 ---Ja sam za TP trophy, imam ga sam i jako sam zadovoljan...buduci da on ima jedan od  najvecih klipova od base kiteva ima i puno snage odozdola...kad sam ga naseraifo motor je stvanro imao bolesno snage odozdola...i stalno je dizo motor na zadnji kad sam ga naseraifo do daske odmah..inace mi pase da tak ima snagu i da lagano ide na zandji ali mi je bilo stvarno tesko neki puta voziti po gradu a u dvoje nemoguce...metnuo duzu getribu i jos jendom prijenos postelao i sad ima manje snage na startu ali se povecala krajnja i u srednjem rezimu rada je postao zivlji...sadm i je idealan...jos kad stigne novi spuh...jao...

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

aprilija top:
ja sam isto za tp imo sam ih gro i uvjek su bili super

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju