Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 - Odabir kita i ostalog set up-a
charnel:
--- Citat: Giz - 28 Kolovoz, 2008, 18:53:46 ---Ovo je opasno besmisleno ukoliko se ne obrazloži zašto... Svako svoga konja hvali a nitko nezna zašto....
Osobno nemam iskustva sa kitovima pa se nebih usudio preporučiti išta.... :toothy11:
--- Kraj citata ---
ja imam malossi sport , a rekao sam mu tp trophy , jer kazu da je na njemu najbolja zavrsna obrada od base kitova, a kazu ljudi koji su turpijali po cilindrima. :)
dino gp1:
--- Citat: igor.sb - 28 Kolovoz, 2008, 18:54:47 ---polini sport :frajer:
--- Kraj citata ---
Zašto Igore? ( ja sam mislio polini sport jer sam čuo da je dosta dobar na nižima okretajima a to mi i treba) kakva je razlika u odnosu na malossi sport!
igor.sb:
ne znam, isti k...kao i svi :dontknow:
kupi trofy koji slovi kao izdrzljiv kit, il kupi mhr replicu, prodaj spuh, kupi yasuni r, prekopiraj setup od alfe i stvar rijesena :icon_thumright:
SlowRider:
MHR Replica :thefinger:
dino gp1:
--- Citat: igor.sb - 28 Kolovoz, 2008, 20:40:27 ---ne znam, isti k...kao i svi :dontknow:
kupi trofy koji slovi kao izdrzljiv kit, il kupi mhr replicu, prodaj spuh, kupi yasuni r, prekopiraj setup od alfe i stvar rijesena :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma jeb**e*Š spuh, sad je mhr replica ili yasuni r i za tih par km krajnje (meni je 90km/h ok) sa replica kitom i spuhom , želim jak start! Kakav je manston replica?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju