Općenito > Trgovine

Group buy scooter-attack

<< < (11/17) > >>

ChRiStIaN:
STR-654.87/CE - Rear light Lexus EVO - €44.18

javi mi svoju cijenu da ti kazem ocu uzimat ili ne

i ak neko zna kad uzimam LED zmigafce il tak nes jel treba uzimat i relej?!

andy:

--- Citat: gumy - 12 Rujan, 2008, 09:04:48 ---šta se ti andy sad kreveljiš, točno si znao kolko će te koji dio izaći prije nego si uplatio novce, i sve ti je stiglo kao naručeno, a sad to što ima trenutno ljudi koji malo povoljnije nabavljaju jebiga

--- Kraj citata ---

ne kreveljim se kolega... već da sam znao onda da je tako nabijena cijena nebi uzimao.... nisam znao da može me izać dosta jeftinije.. sada znam i ne uzimam zato više preko black roxa...
pošteno.. i nisam nikog optuživao već da su usporedi pa vidi.. eto  :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: White - 12 Rujan, 2008, 14:31:44 ---nekužim zašto se svi svađate?... :dontknow: velika je Hrvatska,a nema puno prodavaca... :glasses2: tak da ima robe za sve... :happy8: kod koga ce te kupovati vasa stvar ali nepljujte po drugima bezveze! :sign092:

--- Kraj citata ---
Upravo to svako odlučuje šo će sa svojim novcima,i ja sam znao naručiti preko nekoga nešto i boli me k**ra* za 50,100kn,ako mi to lijepo dođe kući na adresu,a da je ne moram ni prstom mrdnut niti se živcirat,šta ako bude razbijeno šta onda ili ako nešto fali i tako :hello:

Antares:
jel ima netko preporuku žmigavaca za novu gileru runner, a da vire što manje sa strane??

zoki_NRG:
tu radite samo drame....
nemate pojma kako je narucivati recimo 10 000 - 15 000 kuna djelova, pa kad dode nekome krivi dio, black-rox iz svog đepa narucuje opet za tu osobu, cijenu ti kaze, ako ti se ne svida, niko te ne sili naruciti, naruci si sam....meni je nabavljao djelove i zadovoljan sam, rizik je da ce oni poslat krivu robu, i da ne pricam sta sve ne...tako da se neki tu previse bune...ja sam svoje djelove dobio u roku tjedan dana od naruđbe, dosao black-rox po mene ispred skole, otpeljo me doma, i namontirao, i da ne pricam kome sve to nije radio, tako da ako ne pase, ne kupujte, ako vam pase kupujte...
toliko od mene...
pozz svima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju