Općenito > Trgovine
Group buy scooter-attack
PROOF:
ja sam uzo prek black roxa yasunia isto sve super zapakiral ga ko da vrijedi neznam kolko a ne 1300 kn,jos mi covjek sve objasnil..kolko put sam ga zval osobno na mob kad sam rastavljal skuter i uvjek mi covjek pomogo...na forumu da ne pricam kolk korisnih savjeta mi je dao i sve...i cul sam da je vozil djelove nekom decku u istru neznam koji grad tocno na svoj trosak...black :notworthy: :notworthy:
seba:
iz ovih svih postova sam ja zakljucio da je black-rox super :headbang: i samo nek nastavi tako. a ovo sta pisete o cijenama,svako ima svoju cijenu i svako kupuje ondje gdje mu se najvise svidja. i ovo je dobro bilo napisano da vas nitko ne slili na kupovinu,svi znate koja je cijena i sad birajte hocete ili necete kupit. toliko od mene pozz
Brla:
evo ljudi dogovorio sam se sa sebom i narucio mi je stage6 pro replica auspuh kakav ima majić i 2 kompleta rolica od stage6 za predivnih 1000 kn. svaka mu čast :notworthy: :notworthy:
PROOF:
covjek ima svoju cijenu i "zaraduje" lovu kao i hac i seba....ko nece kupovat prek njega nek ne kupuje..ja bi i sad uzel prek njega ali je rekel da nema gb-a do 9 mjeseca tak da sam prek haca.....ne kuzim kaj serete...probajte narucit preko sebe pa cete vidit dal se isplati ili ne a ne tu srat bez veze.... :hello:
seba:
--- Citat: PROOF - 13 Rujan, 2008, 18:45:10 ---covjek ima svoju cijenu i "zaraduje" lovu kao i hac i seba....ko nece kupovat prek njega nek ne kupuje..ja bi i sad uzel prek njega ali je rekel da nema gb-a do 9 mjeseca tak da sam prek haca.....ne kuzim kaj serete...probajte narucit preko sebe pa cete vidit dal se isplati ili ne a ne tu srat bez veze.... :hello:
--- Kraj citata ---
sta si mislo time reci? da se na isplati ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju