Općenito > Trgovine

Group buy scooter-attack

<< < (10/17) > >>

gumy:
šta se ti andy sad kreveljiš, točno si znao kolko će te koji dio izaći prije nego si uplatio novce, i sve ti je stiglo kao naručeno, a sad to što ima trenutno ljudi koji malo povoljnije nabavljaju jebiga

Dirk23:
Covijek ima svoju cijenu, ako ti ne pase, pocni ti raditi sa time, i budi konkurencija, hvala bogu,
mjesta ima, i sto vise konkurencije, mi smo na dobitku, vise rada, a manje price!  :icon_thumright:

seba:

--- Citat: Antares - 11 Rujan, 2008, 23:22:45 ---Pa meni se čini normalno da rox uzme određeni postotak sebi, ne kužim što se žalite.

--- Kraj citata ---

slazem se s tobom

seba:

--- Citat: vpucko - 12 Rujan, 2008, 02:08:49 ---oversize vent 86 kn je cijena na SA sa svime do moje kuce me izaslo 120 kn + sa postarinom od zg do belisca

eo cijene sa postarinom i svime ovako kad kupujes

znaci ova prva cijena je sve od SA do mojih vrata sa postarinom od zg do bel a ova druga cijena je ona na SA

S6-7019501/R.........206,7 e  -> 175,78  cilindar
S6-5016603.............81,83 e  -> 69,58  kvacilo
S6-5516603/T..........50,87 e  -> 43,24  zvono

a sad kako to kod blackroxa don't know :)

--- Kraj citata ---

kod mene ti je to 320eu,uzeo sam postarina od mene do tebe 10eu ali mislim da je manje

White:
nekužim zašto se svi svađate?... :dontknow: velika je Hrvatska,a nema puno prodavaca... :glasses2: tak da ima robe za sve... :happy8: kod koga ce te kupovati vasa stvar ali nepljujte po drugima bezveze! :sign092:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju