Općenito > Trgovine

Group buy scooter-attack

<< < (9/17) > >>

black-rox:

--- Citat: gigo_sf2 - 11 Rujan, 2008, 23:43:07 ---
--- Citat: Antares - 11 Rujan, 2008, 23:22:45 ---Pa meni se čini normalno da rox uzme određeni postotak sebi, ne kužim što se žalite.

--- Kraj citata ---
pa da..to nimalo nije lagan posao...normalno da ce sebi uzeti..nece nitko djabe raditi...ja kad bi nes narucivao narucio bi preko black-rox-a  cini mi se da nebi ljude zajebao ;D ;D :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Nisam nikoga nikada zaj#bo niti mi to u cilju ono što naručiš dobiti ćeš 100% :icon_thumright:

igor.sb:
bas me briga al cisto sumljam da i hac i seba nemaju koristi od toga, najbolje da ne naplacuju svoje usluge dodatno

svi oni 100% zarade nesto od tih djelova, al ocito black rox najvise :P

vpucko:
oversize vent 86 kn je cijena na SA sa svime do moje kuce me izaslo 120 kn + sa postarinom od zg do belisca

eo cijene sa postarinom i svime ovako kad kupujes

znaci ova prva cijena je sve od SA do mojih vrata sa postarinom od zg do bel a ova druga cijena je ona na SA

S6-7019501/R.........206,7 e  -> 175,78  cilindar
S6-5016603.............81,83 e  -> 69,58  kvacilo
S6-5516603/T..........50,87 e  -> 43,24  zvono

a sad kako to kod blackroxa don't know :)

black-rox:

--- Citat: igor.sb - 12 Rujan, 2008, 02:03:12 ---bas me briga al cisto sumljam da i hac i seba nemaju koristi od toga, najbolje da ne naplacuju svoje usluge dodatno

svi oni 100% zarade nesto od tih djelova, al ocito black rox najvise :P

--- Kraj citata ---
Hahaha da ja najviše nedam baš nema od toga kruha ako oćeš zaraditi treba zasukat rukave i udri :icon_thumright:

dino gp1:
Šta ste čovjeka napali, to je njegova stvar koliko će naplatit, treba imat živaca se natezat sa ovima na carini ako dođe do zastoja ili slićnih problema, kome ne odgovara neka NE kupuje!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju